*Bölüm 38*

1.3K 91 48
                                    


5 yıl sonra

>>>>>>>>>>>>>>>>

Uzun zaman oldu. En yakınlarımla, ailemle ve onunla konuşmayalı, yeni bir hayata adım atalı, olgunlaşıp büyüyeli uzun zaman oldu.

Çok şey değişti. Geri döndüm fakat eski ben olarak değil. O korktuğunda veya heyecanlandığında panik atak geçiren, bazen istemsizce gözlerini koca koca açan, ne söyleyeceğini bilmediğinde kekeleyip kalan, yalanlar içinde yaşayan, çok çabuk ağlayan, kırılgan, hassas kız değildim.

Çok özledim. Hepsini, her şeyi...

Buraya gelmeden önce her şeyi kafamda düşünüp ayarlamıştım. Artık o güçsüz ne yapacağını bilmeyen kız değildim. Ya da en azından öyle düşünüyordum. Zor olacaktı. Birden hayatlarından çekip gitmek hiçbirine bir açıklama yapmadan uzaklaşmak. Şimdi geri döndüm çünkü şimdi her şeyle baş edecek kadar güçlüydüm. O zaman kaçmak en iyi yol gibi görünmüştü. İşe yaradığını söylemeliyim. Şuan burada bu haldeysem 5 yılda tüm gerçeklerden kaçıp yeni bir hayat kurmayı seçmeme borçluyum. Üstelik yanımda sevdiklerim yokken. Onlardan çok uzaktayken.

Merak ediyorsunuz değil mi? Ecem'in planının tutup tutmadığını sonrasını ve her şeyi...

Plan tutmadı amaçlarına ulaşamadılar. Utku'nun İnci'ye yalan söylemesini, rol yapmasını ,zaman kazandırıp her şeyi anneme babama anlatmayı İnci'den veya bir başkasından önce onların bana söylemesini düşündüler. Ama bu basitti. İnci'de bunu düşünmüştü. Utku'nun kolayca ona geleceğini beklemiyordu. Peki, ben kimden ve ne zaman mı öğrendim?

İnci, Utku'yu kendi için bir hedef haline getirmişti. Ona ulaşmalıydı çünkü başarısızlığı kabul etmiyordu. Her yolu deneyecekti ve pes etmeyecekti. Bu yüzden başkalarının hayatlarını dağıtmaya hazırdı. Eğer o başarısız olacaksa diğerleri de bozguna uğramak zorundaydı. Utku'nun 1 saat sonra gelip ona bir şans vereceğini söylemesini beklemiyordu. Benim için savaşıp bir şeyleri değiştirmeye çalışacaklarını düşünmüştü. Vazgeçmeyecekti kendini buna hazırlamıştı. Ama tam tersi oldu. Utku ona şans vermeyi kabul etti. İnci'nin buna inanmasını beklemek büyük bir aptallık değil miydi gerçekten? Arka dörtlünün Arya'dan bu kadar kısa sürede vazgeçmeyeceğini bilmeyecek kadar aptal mıydı? Ama Utku'ya bundan bahsetmedi çünkü oyunu kendi kurallarına göre oynayacaktı. Ve sadece 2 gün sonra başardı. Bizi dağıtmayı başardı.

İnci'nin inandığını başardıklarını düşündüler. Zaman kazandıklarını ve oyunu iyi oynadıklarını sanıyorlardı. Ama başarıları kısa sürdü. O günden 2 gün sonra tam 5 yıl önce bugün doğum günümde her şeyi öğreneceğimden habersiz bir şekilde bana hayatımın hem en güzel hemde en kötü doğum gününü hazırladılar.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

5 yıl önce

Her şey harika tasarlanmıştı. Yer Arya'nın zevkine göre dizayn edilmiş, Esra ve Savaş'ın ufak dokunuşlarıyla güzelleşmişti. Merkezde güzel bir kafede doğum günü partisi hazırlamışlardı. Utku ve İnci 2 gündür sevgili rolü yapıyor diğerlerinden uzak takılıyorlardı. Bu Utku için zor bir durumdu. Fakat birkaç gün sonra her şeyin düzeleceğini Arya'nın anne ve babasının doğum gününden sonra uygun bir zamanda gerçekleri anlatacaklarını biliyordu. Planlarını yapmışlardı daha sonra İnci'ye tahammül etmek zorunda kalmayacaktı. Bu oyuna dahil olmayıp Bade'nin yanında olabilirdi. Ama Arya'yı seviyor Doruk'un, Bade'nin ve diğerlerinin üzülmesini istemiyordu. Arya'nın doğum günü için yanından hiç ayrılmayan İnci'ye bahane bulup oradan gitmişti. Doruk bugün Arya'ya ona olan hislerinden bahsetmeyi planlıyordu. Bugüne kadar yaşadıklarını çocukluk, kimseyle konuşmayıp sadece grubuyla takılıp gizemli olmayı ergence buluyordu. Değişmişti. Arya hayatına girdikten sonra çok değişmişti.

ARKA DÖRTLÜHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin