*Bölüm 31*

5.1K 288 17
                                    

Keyifli okumalar...

Son sözümü söyleyip koşar adımlarla odama doğru ilerledim. Bade'nin burada olacağını umut ediyordum. Güzel gecenin büyüsü bozulmuştu. Kapıyı açtığımda tahmin ettiğim gibi Bade buradaydı. Fakat karşılaşmayı beklediğim manzara bu değildi!

Evet, gerçekten karşılaşmayı beklediğim manzara bu değildi. Bade boy aynasının karşısına geçmiş abartılı kırmızı rujunu sürüyordu. Ağzım açık, gözlerim yerinden her an çıkabilirmiş gibi duran ben Bade'ye yaklaşmaya cesaret edemiyordum. Kırmızı mini deri etek ve üstüne de siyah bir büstiyer giymiş olan sevgili kuzenimin aklının hiçte yerinde olmadığını fark ettim.

-Bade...

-Bade!

-Bade IŞILTAN!!!!!

-Hııı?

-Sonunda! Bade canım iyi misin?

-Evet çok iyiyim.

-Pek öyle görünmüyor ama.

-Nasıl göründüğü umurumda bile değil.

-Beni endişelendiriyorsun böyle yaparak.

-Endişelenecek hiç bir şey yok. Utku gibi adamlar yüzünden her gece salya sümük ağlayan, aşk acısı çeken, bol bol abur cubur yiyip yüzlerinde binlerce sivilce oluşan tipik depresif kız moduna geçecek değilim!

-Peki canım kuzenim... Şuan ki halini nasıl açıklayacaksın?

-Şöyle açıklayayım Aryacım... Şuan da Utku'nun canı cehenneme! Ve o İnci sürtüğü ile kaldığı yerden devam edebilir. Çünkü ben de şimdi eğlenceme kaldığı yerden devam edeceğim. Ve sen Arya şimdi önümden çıkıyorsun çünkü partiler beni bekler.

-Bade bu şekilde oraya gitmemelisin. Yani bu etek olduğundan çok daha kısa ve bu makyaj çok abartılı senin tarzının çok dışında şeyler.

-Sadece kafamı dağıtmak istiyorum. Şimdi çekil önümden!

-Bade bak şimdi böyle çıkarsan herkes seni bu şekilde görecek. Ve emin ol mantıklı düşündüğün zaman böyle çıktığın için kendini değersiz hissedeceksin.

-Ne istiyorsun Arya? Utku için ağlamalı mıyım? O kızla öpüşüyordu. Beni aldatıyor, beni aldatan bir erkek için tek bir göz yaşımı harcayamam. Beni odada oturup hıçkıra hıçkıra ağlayan bir vaziyette göreceğini mi sandın. Şuan o duruma düşüp kendimi küçük düşürmemek için bu şekildeyim. Çünkü Utku bunu hak ediyor.

-Canım yine de bu şekilde olman tuhaf bu sen değilsin. Utku için ağla demiyorum ama Utku için bu şekilde de olma. Kendin ol.

-Şuan hiç olmadığım kadar kendimdeyim. Ve şimdi önümden çekil!

Bade kafasına koymuştu. Ne desem boş. O intikamını böyle alacaktı. Utku onu böyle görünce kötü hissedecekti ve şuan Bade'nin tek amacı Utku'nun canını yakmaktı.

Önünden çekilince gülümseyip çıktı. Bende hemen Bade'nin arkasından gidiyordum. Kumsala yaklaştıkça daha dik durup sağlam adımlar atmaya başladı. Utku'ya dönüp baktığımda şok olmuş bir şekilde Bade'ye bakıyordu. Ah Allah'ım bu geceyi sağlam atlatırsak gerçekten daha iyi bir kız olacağıma söz veriyorum!

Lidya endişeli bir halde hızlıca yanımıza gelip Bade'nin kolunu tuttu.

-Bade kendine ne yaptın? Bu halin ne?

-Sadece partiye biraz ayak uydurdum.... Lidya sende Arya gibi bu sen değilsin falan demeye başlama. Evet bu ben değilim farkındayım sadece kafa dağıtmaya ihtiyacım var. Şimdi benimle gelip dans etmelisiniz.

ARKA DÖRTLÜHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin