* Bölüm 26*

5K 291 9
                                    

...İyi Okumalar...

Multimedya: Güneş 

Aryanın ağzından;

Otobüste yankılanan müdürün sesiyle herkes teker teker uyanmaya başlamıştı. Gözlerimi açtığımda Doruk kafasını omzuma koymuştu. Onu da hafifçe sarsarak uyanmasını sağladım. Gözlerini açtığında ilk 1 dakika boyunca nerede olduğunu anlamaya çalışan bir yüz ifadesine büründü. Sonunda ona gülümsediğimde bana karşılık verince gülümseyişim daha da genişledi. Yavaş yavaş konuşma sesleri duyuluyor derken Cem'in müdürle kavgası tüm otobüsü güldürdü.

-Bu saatte ne bu tantana utanmıyor musunuz bizi uyandırmaya.

-Aa çok pardon Cem Bey. Siz nasıl arzu ederseniz o zaman uyandıralım sizi.

-Bence de müdür bey. 2 saat sonra uyandırırsanız çok memnun olurum.

-Cem ÜNSAL!!

Cem'in bu bağrışmayı duyduktan sonra hızlı ve seri bir şekilde yerinden kalkıp otobüsü terk etmesi bir oldu. Lidya'da dahil olmak üzere hepimiz Cem'in bu haline gülmeden edemedik.

-Evet çocuklar. Yeni dünyaya hoş geldiniz. Arkadaşlar bundan sonrasın da gezi için ayrılmış özel araçlarla devam edeceğiz. Araçlarımız 10 kişi almaktadır. Gruplarınızı belirleyiniz.

Hepimiz otobüsten inip valizlerimizi de aldıktan sonra kapının önünde biriktik. Kocaman harflerle Yeni Dünya yazan bu yeri keşfetmeye hazırdım. Açıkçası bu birazda heyecanlanmama sebep olmuştu. Tüm sıkıntılardan uzak güzel bir tatil.

-Bizim grup belli zaten hiç düşünmeye gerek yok.

-Ecem'e katılıyorum. Zaten tam 10 kişiyiz.

-Eee hadi o zaman içeri girip araçlarla devam edelim.

Ecem ve Cem arasında geçen bu kısa konuşma sonrasında hepimiz bu kale gibi görünen ve kocaman kapıya sahip o yoldan geçtik. Kapıyı açtığımızda 10 kişilik mini araçları gördük. Birinin yanına ilerledik. İsimlerimizi yazdırdıktan sonra verilen yaka kartlarını da takarak yeni bir yolculuğa başladık. Etrafıma baktığımda bir ormanın içinden geçiyormuş hissine kapıldım. Çünkü etrafımızda koca koca ağaçlardan başka bir şey göremiyordum.

-Yeni Dünya dedikleri yer sadece ağaçlardan mı ibaret.

-Saçmalama Doruk. Biraz bekle ve gör.

-Sanki daha önce gelmiş gibi konuştun Arya.

-Hayır sadece bizi güzel bir yerin bekleyeceği kanısındayım.

-Peki öyle olsun.

Sonra birden mini otobüs durdu. Kapı açıldı ve içeri takım elbiseli şık giyimli ve ton ton denilebilecek bir tipte orta yaşlı bir adam girdi.

--Merhaba gençler. Hoş geldiniz. Eğlenceli ve bol aksiyonlu bu tatile hoş geldiniz. Çok eğleneceğinizi umuyorum. Aaa çok pardon ben kendimi tanıtmayı unuttum. Buranın müdürü Kenan Beyan. Bir sıkıntınız olursa çekinmeden anlatabilirsiniz. Sık sık görüşmek dileğiyle. İyi eğlenceler.

Ve sonra bakış açımızdan o uzun koca koca ağaçlar çıktı ve o güzel mi güzel renk renk bungalov evler girdi.

-Vay canına...

-Sana bekle ve gör demiştim.

-Evet demiştin sadece evler güzelmiş.

-Bence daha çok güzel şeyleri göreceğiz.

-Hmm olabilir. Bakalım bu eğlenceli ve bol aksiyonlu tatil nasılmış.

-Yaşayıp görelim.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

ARKA DÖRTLÜHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin