*Bölüm 34*

4.3K 278 65
                                    


Arkadaşlar  bölümleri hızlı hızlı yazıp yayınlamaya çalışıyoruz. Daha öncede belirtmiştim  bölümleri yazmak için  birkaç kişiden fikir alınıyor. Şuan hepimiz farklı şehirlerde okuyoruz. Bunun için bölümlerde gecikmeler oluyor.  Bu konuda anlayışınızı bekliyoruz. 

İyi okumalar :) 

Arya'dan;

Doruk gelip beni sudan çıkardıktan sonra nefeslenmek için birkaç dakika oturduk. Soğuk sudan dolayı titriyordum. Kolumu kaldıracak gücü kendimde bulamıyordum. Doruk suya atlamadan önce çıkardığı tişörtünü alıp yanıma doğru geldi. Islanmaktan üzerime yapışmış olan tişörtümü gelip çıkardı. Normalde olsa ona bunu yaptığı için çok büyük bir tepki gösterebilirdim. Ama şuan konuşmaya bile halim yoktu. Kendi tişörtünü giydirdikten sonra başımda beklemeye başladı. Kendimi biraz daha toparladıktan sonra karşımda titremesini belli etmemeye çalışan Doruk'a baktım.

-Sen üşüyorsun.

-İyiyim ben.

-Titriyorsun.

-İyiyim dedim Arya!

-Ama...

-İyi misin? Yürüyebilecek misin?

-Sanırım evet.

Doruk kalktıktan sonra bende kalkmaya çalıştım. Ama bacaklarımı hissetmiyordum. Kalkma eylemim başarısız şekilde sonuçlanmıştı. Doruk üstüme doğru eğilip beni kucağına aldı.

-Doruk dur yürüyebilirim. Bak sende yoruldun ve şuan üşüyorsun.

-Eğer beni çok düşünüyorsan sarıl ve sus.

Bu lafından sonra dediklerini yaptım. Sonuçta o beni kurtarmıştı.

Kamp alanına doğru beni taşıdı. Yorulduğunu artık beni tutmakta zorlanan kollarından anlayabiliyordum ve deli gibi titriyordu. Onu bu duruma soktuğum için kendime çok kızdım.

Kafamı kaldırdığımda kampa gelmiştik. Bizi gören Talha abi ve Bade koşarak yanımıza geldiler. Onların bu ani hareketiyle herkes bize bakmış ve bize doğru gelmeye başlamıştı. Doruk yavaşça dizlerinin üstünde çöktü beni hala bırakmamıştı. Artık gözlerimi açmakta zorlanıyordum. Yavaş yavaş gözlerimi kapatırken son gördüğüm Talha abinin beni kucaklaması ve Bade' nin Doruk'u tutmasıydı.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Gözlerimi açtığımda başucumda bekleyen Bade'yi gördüm. Başta nerede olduğumu idrak edemedim ama daha sonra hastanede olduğumu anladım.

-Canım iyi misin?

-E-vet iyiyim.

-Ne oldu size?

-Doruk o nerede? İyi mi?

-En son titriyordu ve çok ateşi vardı senin ardından onu da hastaneye getirdiler diye duydum. Ama şuan ki durumu hakkında bilgim yok.

-Bade o iyi mi? Öğrenebilir misin lütfen.

-Tamam canım bekle geliyorum hemen.

Bade odadan çıktıktan sonra hemşire geldi ve bitmiş olan serumu çıkartıp iyi olup olmadığımı sordu. Ben iyiydim ama Doruk nasıldı bilmiyordum ve Bade hala gelmemişti. Odada kendimi yiyip bitirirken Bade içeri girdi.

ARKA DÖRTLÜHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin