*Bölüm 25*

5.3K 317 26
                                    


Uzun bir aradan sonra yeniden yeni bölüm... 

Multimedya: "Yeni Dünya" dan bir kesit. Kaldıkları bungalov evler.

Doruk'un ağzından;

O gece yemekte olanları kimsenin unuttuğunu düşünmüyorum. Arya'yı o ortamdan uzak tutmak için elimden geleni yaptım. Sonunda Savaş amca Handan Hanımla konuşmuş ve onu tehdit etmişti. Eğer kızına karışırsa onunla aynı ortamda bulunursa Arya'yı da alıp bir daha onun bulamayacağı bir yerde yaşamakla tehdit etti. Arya'nın başka bir yerde olmasını istemezdim. Bunu neden istemezdim bilmiyorum. Zaten konumuz bu değil. Şimdi şu "yeni dünya" saçmalığına doğru sürükleniyoruz. Hafta sonu tüm malzemeleri hazırladık. Pazartesi günü gelip çattığında okulda buluşmak üzere çıktık. Abimde bizimle geliyordu. Buna en çok hocamız ve Güneş'in sevindiği kesin. Bunlar ne ara birbirlerini sevdi onu da anlamış değilim ama hayırlısı.

Bizimkilerle okulda diğerlerini beklerken Arya ve diğer kızların geldiğini gördüm. Hepsi elinde kocaman bir bavulla gelirken Arya'nın onlardan daha küçük bir valizle geldiğini gördüm ve bu beni gülümsetmişti. Diğer kızlar gibi değildi sadece gerekli olan şeyleri aldığına eminim. Bize doğru gülümseyerek geldiğinde bende istem dışı kendimi gülümserken bulmuştum. Bu kız tuhaftı benim farklı davranmamı sağlıyordu. Hatta bu kızların hepsi garipti bizi gerçekten başka bir dünyaya çekiyorlardı. Kendi saf temiz dünyalarına. Peki biz onların dünyalarına yakışabilecek miyiz?

-Ooo hoş geldiniz kızlar.

-Merhaba Cem.

-Ya siz bir beni koymamışsınız bu valizlere. Bu ne Allah aşkına!

-Ay siz ne anlarsınız odunlar!

-Biz mi odunuz Ecem Hanım.

-Evet siz odunsunuz Demir Bey!

-Size varya yaranılmıyor ben bunu anladım arkadaş. Kimseye göstermediğimiz özeni sizlere gösteriyoruz yine olmuyor.

Demir'in bu sözleri kızların hoşuna gitmiş olacak ki hepsinin suratında sinir yerine samimi bir sırıtış yerleşti. Arya'ya döndüğümde bana baktığını fark ettim. Ben döndüğümde hemen bakışlarını çekti. Bu hareketi gülümsememe sebep olurken otobüs gelmiş ve herkes yerleşmeye başlamıştı. En sona biz kaldığımızda müdür bize dönerek

-Ee hadi çocuklar geçsenize ne bekliyorsunuz davetiye mi?

-Hocam siz espri yapmayın lütfen.

-Allah Allah Güneş Hanım beğenemediniz mi?

-Hocam çok saçma davetiye ne düğüne mi gidiyoruz.

-Tamam tamam çok konuştun hadi binin.

Bunun üzerine hepimiz otobüse geçtik. Herkes önleri doldurmuştu arkaya doğru ilerlediğimizde dörtlü kısma Cem-Lidya ve Utku-Bade ikilileri oturmuştu. Bende 2 kişilik koltuklardan birine oturdum. Tam yanımızdaki ikili koltuğa Güneş oturmuştu. Arya tam yanına geçecekken Güneş onu durdurdu.

-Talha gelecek canım sen Doruk'un yanına geçsen.

-Hain arkadaş.

-Aryaaaa!

-Tamam yaa tamam.

Dönüp o samimi gülüşlerinden birini yüzüne yerleştirdi ve kibar bir şekilde yanıma oturup oturamayacağını sordu. Tabiki de oturabilirdi. Sorması bile hata.

-Tabi gel.

-Teşekkür ederim.

-Lafı bile olmaz.

ARKA DÖRTLÜHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin