*Bölüm 14*

6.3K 357 29
                                    

Multimedaya Güneş ve Ecem

Güneş'in ağzından

Ertesi gün bir kez daha aramıştım aslında bu sefer amacım geçen gün ettiğim laflardan dolayı özür dilemekti. İlk önce Arya'yı sorduğumda bana " Oradan çocuk bakıcısına benziyorum. Arya'nın ne yaptığını nereden bilebilirim. Bu gibi saçma nedenlerle beni arayıp toplantımı bölme" demişti ve her zamanki gibi telefonu kapatmıştı. Aslında ona kızabilirdim ama takıldığım bir nokta vardı. Benim aradığımı görünce toplantısını bırakıp aramama mı cevap vermişti? Evet, tam olarak bunu yapmıştı.

Talha bu hareketiyle gözüme girmişti. Önemsemeseydi açmayabilirdi. Ama o belki de çok önemli bir toplantısını bölüp benim aramama cevap vermişti. Neyse şuan Talha'yı düşünme vakti değildi. Arya sınıfa geldiğinde elbette ki ondan özür dileyecektim. Fakat şuan onunla konuşmama kararı almıştım. Hala bana olan sinirini geçmemiş olabilir ve bunu arka dörtlünün yanında açığa çıkarmasını istemem. En azından onu bir kez daha zor durumda bırakmak istemiyorum. Ders sonunda kalkıp gitti. Sanırım Doruk'a teşekkür edecekti ödev için. Derste birkaç kez bunu fısıldamıştı. Bazen içten düşündüğünü zannedip dıştan düşünebiliyordu.

Ecem ile yurda gelip Arya'yı beklemeye başladık. Her geçen saat artık beklemekten sıkıldığımı anladım. Ecem'de benimle aynı fikirde olmalıydı ki oflayıp pufluyordu. Saatin 7'ni gösterdiğini fark edince Arya'yı merak etmeye başladım. Bu saate kadar teşekkür etmesi bitmiş olmalıydı. Bu kız saatlerdir nerede? Ecem'le merak edip dışarı çıktık hava kararmak üzereydi. Bahçede Arya'yı ararken Cem, Utku ve Demir ile karşılaştık. Sanırım onlara sormaktan zarar gelmezdi.

-Merhaba... Şey acaba Arya'yı gördünüz mü?

-Arya mı? Ne oldu Arya'ya?

-Biz bilmiyoruz. Sınıftan çıktı. Sanırım Doruk'a ödev için teşekkür edecekti ama saatlerdir yok Cem.

-Doruk'ta yok.

>>>>>>>>>>>>>>>>

Demir'in ağzından

Güneş yanımıza yaklaşıp Arya'nın olmadığını falan söyleyince Cem ister istemez merak etti. Şimdi onlar kuzen oluyordu değil mi? Evet öyle. Birbirlerinden yeni haberdar olan kuzenler. Fakat Arya hala bilmiyor. Her neyse kızlar tedirgin görünüyordu. Onlara dönüp

-Sakin olun etrafa bakalım. Eğer Arya Doruk' a teşekkür etmek istiyorsa onunla birlikte olabilir.

-Topluca aramayalım. Dağılalım. Sen benimle gel Utku.

-Tamam, hadi Cem biz ön bahçeye falan bakalım.

-Bende arka bahçeye gidiyorum o zaman.

-Hey! Güneş beni bekle... Güneş...

Ecem Güneş'e onu beklemesi gerektiğini söylemişti. Ama Güneş koşarak arka bahçeye doğru gitti. Ecem'e doğru dönüp, bunu neden yaptım bilmiyorum.

-Benimle gel istersen. Okula gidiyorum.

-Aaaa... Şey... Peki

Sanırım oda beklemiyordu ona bu teklifi edeceğimi çünkü en son bana laf sokmaya çalışmıştı. Bu kıza karşı sert davranmam gerekiyordu. Önce Talha abiyi arayarak Doruk'un yanında olup olmadığını sordum. Yanında olmadığını söyledikten sonra buraya geleceğini söyleyip telefonu kapattı.

-Arya kütüphanede olabilir. Orayı çok sever.

-İyi o zaman ilk oraya bakarız. Zaten Doruk'ta Cem'in kitabını bırakmak için oraya gidecekti.

ARKA DÖRTLÜHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin