Írói utószó

4.3K 135 6
                                    


Sziasztok!

Mivel tegnap publikáltam a könyv utolsó fejezetét, nem akartam csak így igazi lezárás nélkül hagyni ezt az egészet, ezért írok pár gondolatot.

Legelőször szeretném megköszönni Nektek, hogy vote-oltatok, olvastátok, és komenteltetek. Mindig nagyon jól estek a visszajelzéseitek, ugyanis ezt Nektek írtam!

Nagy-nagy köszönet a legjobb barátnőmnek, aki mindig segített, ha kellett, akkor építő jellegű kritikákkal. Külön köszönet a húgomnak, aki már az előtt dicsérte is olvasta, hogy tudta volna, hogy én írom :D

Nem volt mindig könnyű. Akadtak olyan részek, amit 2 óra, voltak olyanok, amit 4 vagy esetleg 6 óra alatt írtam meg. Néhányat megkönnyeztem írás közben, másokon pedig jókat mosolyogtam.

Egyébként nem terveztem ennyire hosszúra, nagyjából 20-25 részre számítottam. Már az elején tudtam, hogy hogyan szeretném lezárni, és mik azok a fontosabb történések, amik majd viszik a fő szálat előre.

Szerettem volna egy olyan könyvet írni, ami a lehető legközelebb van a valósághoz. Nyilván, ez nem teljesen lehetséges, de megtettem, ami tőlem telik.

Mivel felmerült a kérdés üzenetekben és komentekben is, itt válaszolnék mindenkinek: Igen, lesz folytatás, lesz második rész, ami a Stay Close címet fogja viselni.

Nem tudom, hogy mikor fogom az első részt feltölteni, most szeretnék egy kis szünetet tartani, és kigondolni a folytatást, mert még nem minden állt össze a fejemben.

Egy kis statisztika a végére: a könyvet összesen 131 oldallal és 46 438 szóval fejeztem be.

Hamarosan érkezem, vigyázzatok magatokra addig is!

„We'll come back stronger!"

V. 

Stay Away - Charles Leclerc Fanfiction ( Befejezett )Where stories live. Discover now