XXVII. Fejezet

4.5K 209 9
                                    

Őszintén szólva, este, vagyis éjszaka már csak arra volt energiám, hogy lemossam a sminkemet, lefürödjek, és bedőljek az ágyba. Amikor a teljesen természetes Victoria Costa nézett vissza rám a tükörből, viseletes pizsamában, kétségeim támadtak. Ez miért most történt meg? Miért ma? Miért így?

Nem akartam belefolyni ebbe a gondolatmenetbe, kimerült vagyok, szeretnék aludni. Majd holnap, kipihenten, tiszta fejjel mindennek a végére járunk. Elővigyázatosságból az értesítések hangját kikapcsoltam, nem akarok pittyegésre ébredni.

Nem tudom hány óra van, csak azt, hogy kint már süt a nap. Valaki nagyon kitartóan telefonál, már zsinórban harmadjára. Reméltem, hogy az első után abbahagyja, de nem így lett. Bárki is az, magára vessen. Biztos azért, mert még félig alszom, csak most jut eszembe, hogy a Guns N' Roses Paradise City című száma szól a telefonomból. Camille.

Felvettem, de megszólalni már nem tudtam.

-Ezt mégis mikor akartad elmondani Victoria? Én vagyok a legjobb barátnőd elméletben, és az ilyeneket az újságból kell megtudnom?

-Cam, az ég szerelmére! Azt sem tudom, hogy miről beszélsz!

-Nem? Hát akkor talán nézd meg a telefonodat Drágám! Ha nem tudod megnyitni a cikket, amit küldtem, ne aggódj, lefotóztam, még mielőtt a Ferrari leszedetné.

Azonnal felébredek. A telefonomon megszámlálhatatlan mennyiségű értesítés, email, Instagram jelölés, és egy sms vár Charlestól. Mindennel majd később foglalkozom, most el kell olvasom, amit Cam mondott. Próbálkozom, de hibát ír ki az oldal. A link kis képén, ha jól látom, ketten vagyunk, amint éppen egymásba karolva táncolunk. Na és, mi olyan különleges ebben?

-Nem tudom megnyitni ezt a sz*rt. Küld át kérlek-közben kihangosítottam, és elindultam a konyha irányába. Kávét kell innom. Nem mintha egyébként már nem lennék teljesen éber.

-Elküldtem. Olvasd el, de maradj vonalban!

-Olvasom.-A Sky Italia cikke eleje igazából cseppet sem érdekes. Beszámolnak róla, hogy miért volt tegnap a gála, mennyi pénz gyűlt össze, idéznek pár beszédből. Ez után jött csak a java. Leírják, hogy egy belső informátoruk szerint köztem, és Charles között régóta izzik a levegő, és csak idő kérdése volt, hogy komolyabbra forduljon a kapcsolatunk. Egy igen meghitt pillanatban készült képpel zárnak, amit lehetetlen nem annak látni, mint ami történik. Ezt nem fogjuk tudni kimagyarázni. A következő mondattal zárnak: „Az ügyben kerestük a Ferrarit, Charles Leclercet és magát Victoria Costat is. Válasz esetén frissítjük cikkünket"

Nem tudom, kinek a keze van benne, hogy ez lekerült a netről, de hálám örökké üldözni fogja. Csak most jutok el odáig, hogy elolvassam a Leclerc által írt smst: „Ha felébredtél, hívj fel. Ne pánikolj, már mindent intézek! C."

Barátnőm ez alatt az idő alatt végig hősiesen hallgatott.

-Cam, ne haragudj, de beszélnem kell Charlesal. Köszönöm, hogy felhívtál, este beszéljünk, jó? Mindent elmagyarázok!

-Rendben. Addig is vigyázz magadra!

Bontom a vonalat, majd szinte azonnal tárcsázom Charlest. Harmadik csörgésre felveszi.

-Szia! Nem kell aggódnod, Mia már mindent elintézett.

-Nem kell aggódnom? Már hogyne kellene!-nem tudom, hogy tud ennyire nyugodt maradni-a Sky Italia címlapján voltunk, amint éppen...-nem tudom kimondani.

-Éppen csókolózunk, mint egy pár, igen. De már nincs fent a cikk. Nincs tovább dolgunk vele, ne aggódj, Mia egy zseni-esküszöm, olyan érzésem van, mintha mulatna rajtam.

Stay Away - Charles Leclerc Fanfiction ( Befejezett )Where stories live. Discover now