XXXI. Fejezet

3.9K 186 22
                                    

Azonnal rájöttem, hogy ez a kérdés Charles felé irányul, és velem kapcsolatos. A „ki ez a nő, és mit műveltek" cenzúrázott változata.

Arthur azonnal megállítja a felvételt, és hirtelen teljes csend lesz a nappaliban. Charles komótosan elindul a bátyja felé, én is ezt tenném, azonban meglepetésemre maradásra biztat.

-Mire célzol Lorenzo?-ajaj, ismerem ezt a hangsúlyt, minden veszekedésünk így kezdődött.

-Mit keres az a lány melletted? Te teljesen megbolondultál?! 5 évig voltál együtt Giada-val, és nem telik el még fél év sem, és máris új barátnőd van? Ráadásul pont egy ilyen?

Nanana, ez volt az első és az utolsó, hogy eltűröm, hogy így beszéljen rólam, holott nem is ismer. De egyenlőre türtőztetem magam. Mellettem a legkisebb Leclerc-nek sem tetszik a dolog.

-Milyen ilyen?

-Akinek csak a pénzed kell, és a hírneved. Úgy látom, annyira elcsavarta a fejed, hogy nem látod a nyilvánvalót.

Elég volt, most már elég volt.

-Mégis miből gondolod, hogy így van? Nem is ismersz!-Charles mellé állok, és nagyon remélem, hogy a bátorságom kitart a veszekedés végéig.

-De, pontosan ismerek, mindent tudok az olyan nőkről, mint Te. Minden csapathoz mész az Apád után, mert csak így tudsz elérni valamit, magadtól nem. Azt hiszed nem láttam, ahogy kerülgetted az öcsémet már az első versenyek óta? Nem vagyok vak, láttam, amit láttam.

Le sem tagadhatnák, hogy testvérek: ugyanaz a hangsúly, ugyanazok a szavak, az előítéletesség, mint amikor először találkoztam Charles.al. Szerencsére, a Mi viszonyunk azóta megváltozott.

-Lorenzo, kérlek, szerintem ezt nem így kellene...

-Hallgass Arthur, ebbe ne szólj most bele!

Aha, most értem meg, hogy mi is ennek az egésznek az igazi oka. Gondolom az édesapjuk halála után Lorenzo lett a védelmező, a mindenről tudni akaró, és az öccseinek a legjobbat akaró testvér. Olyan pótapa szerűség, értitek.

Viszont, ha egy kicsit félretenné az egóját, és meghallgatna minket, akkor talán nem a nappali közepén állva veszekednénk.

-Ugyan miért ne? Nem azt mondtad mindig, hogy egy család vagyunk, és a problémákat együtt oldjuk meg?

-Most már látom. Téged is teljesen maga mellé állított. Mond, Victoria, teljesen ellenem akarod hangolni a testvéreimet? Mi a szándékod ezzel?

-Én semmi ilyesmit nem szeretnék. Beszéljük meg ezt az egészet, légy szíves.

-Nincs mit megbeszélnünk.-tekintete a nappali sarkában lévő bőröndjeinkre téved-már értem. Ti most jöttetek haza Kanadából ugye? Ez volt az a fontos elintéznivalós Öcsi?

-Igen, és nagyon jól sikerült-maga mellé húz, és szemléltetésképpen átfogja a derekamat. Annyira nem szeretném, hogy miattam veszekedjen bárkivel is, de a bátyja hajthatatlan.

-Értem, azt látom. Ennek ellenére sem szeretném, ha itt maradna a házban.

-Lorenzo, ne hülyéskedj, nem dobhatod ki innen.-Arthurnak amennyire békés természete van, most annyira fel van dúlva.

-Dehogynem. Ez az én házam is, és nem akarom, hogy tovább itt legyen. Miatta veszekszünk, nem vettétek észre?

-Marhaságokat beszélsz. Miattad van ez az egész, mert úgy viselkedsz, mint egy gyerek-Charles egész teste megfeszül, és minden vágyam, hogy lenyugtassam valahogy. Lehet, tényleg jobb lenne, ha most elmennék, de hová? Nem ismerek itt senkit.

Stay Away - Charles Leclerc Fanfiction ( Befejezett )Where stories live. Discover now