81.

3.3K 133 5
                                    

Seděla jsem na zemi před krbem s dekou kolem ramen. V rukou jsem držela teplý hrníček zeleného čaje a po kouskách jsem z něj usrkávala. Shawn stále spal nahoře ve svém pokoji, jelikož bylo šest hodin ráno. Nechtěla jsem ho vzbudit, a tak jsem odešla do přízemí, kde jsem se potkala s Shawnovým otcem, který odcházel do práce. Chvíli jsme si trapně podívali a on mi zatopil v krbu, protože jejich dům je docela velký a moc velké teplo tady nebylo. Seděla jsem tady už přes hodinu a tupě zírala do ohně.

„Ahoj," ozval se tichý hlásek za mnou. 

„Ahoj, Aaliyah," odpověděla jsem jí a přinutila se alespoň k malému úsměvu. 

„Můžu si přisednout?"

„Jasně." Posunula jsem se trochu na stranu a ona se posadila vedle mého boku.

„Nechci, abys byla smutná," řekla a podívala se na mě.

„Nejsem smutná," šeptla jsem, ale obě jsme věděly, že jsem lhala.

„ Ehm, je mi líto, že jsi to včera musela všechno slyšet."

„To je v pořádku, mě to nevadí," řekla a pak ukázala na moje odhalené obvázené stehno. Včera mi praskl steh, takže mi to Dean musel znovu zašít a převázat. Byla jsem na sebe naštvaná, protože už se mi to krásně hojilo a mohla jsem už skoro normálně chodit.

„Co se ti stalo?"

„Střelili mě, když jsme se utíkali," odpověděla jsem a trochu si povytáhla Shawnovo triko, přišla jsem si docela blbě, když jsem tady seděla ve spodním prádle a jeho tričku, ale nechtělo se mi přehrabovat v kufru.

„Taky bych chtěla být tak statečná, nedokážu si představit, čím vším sis musela projít."

„Aaliyah," ,povzdechla jsem si a napila se čaje, „já nejsem statečná, dokonce jsem omdlela, když mi Dean vyndával kulku."

„Stejně jsi statečná!" Stála si za svým a zvedla se. Odběhla pryč a já na minutu zůstala sama, protože se vrátila zpět s hřebenem a dvěma gumičkami.

„Můžu ti udělat copánky?" zeptala se s jiskrami v očích. Jenom jsem přikývla a ona si sedla za mě na taburet. Trochu jsem se přisunula k ní a nechala se česat. Milovala jsem, když mě někdo dělal něco s vlasama, já sama byla líná si dělat celkově nějaké účesy.

„Víš, vždycky jsem si myslela, že Shawn bude vždycky pryč a jednoho dne se nevrátí, ale jsem šťasná, že ho můžu vidět, a to jenom kvůli tobě. Tolikrát jsem ho přemlouvala ať se k nám vrátí, ale on vždycky odešel do gangu. Vím, proč nemohl zůstat, ale teď jsem vážně ráda, že je tady s námi. Takže ti děkuju, že jsi mi přivedla bratra domů." Z jejího hlasu, jsem mohla poznat, že se usmívá.  Musím přiznat, že mi to taky zlepšilo náladu.

„Mě neděkuj, on odjel sám od sebe."

„Jo, ale kdybys tam nebyla ty, tak neodjede. Vím to, už jen, když se na tebe dívá můžu vidět, že je zamilovanej až po uši," řekla a rozdělila mi vlasy na dvě půlky. Mé tváře se zbarvily do červena nad jejími slovy. 

„Miluješ ho taky, že jo?" zeptala se váhavě.

„Ano, miluju ho, ani nevíš jak."

„Tak to je dobře. V téhle době hodně lidí předstírá vztah a nechci, abyste na tom byli stejně."

„Neboj, u nás je to vzájemné."

„Copak tady děláte?" uslyšela jsem Shawna. Jelikož jsem se nemohla otočit, tak jsem ho jenom pozdravila.

MafiaKde žijí příběhy. Začni objevovat