10.

9.6K 315 3
                                    

Už to jsou necelé tři týdny, co jsme tady a stále nás nikdo nenašel. Začínala jsem ztrácet naději v to, že nás vůbec hledají. Abych řekla pravdu, tak jsem si navykla na ten stejný pochod dne. Snídaně, trénink, oběd, trénink, večeře a občas večerní běhání. S Shawnem jsem se nebavila, tak jako předtím, ale dalo se to, naopak s Tessou jsme k sobě měly blíže než na začátku, mohli jsme mít spojené hodiny a třeba u sebe i přenocovat, díky tomu jsme se mohli bavit o tom, kdy utečeme. Těšila jsem se, že znovu uvidím mamku a Dereka, ale také jsem se bála, že nás zabijí. No nakonec, risk je zisk a jestli to zvládneme, tak se odstěhuji, nemohla bych v tomto městě nadále žít, měla bych neustálý strach z toho, že mě chytí. S povzdechem jsem se oblékla do trička a legín a odešla do areálu, kde čekal Shawn.
Když Joseph viděl, že posloucháme a nesnažíme se utéct, dovolil nám menší volnost. Ale vážně jen menší, protože nám nevěřil dostatečně. Prohlédla jsem si Shawna, který na sobě měl šedé tričko, které obkreslovalo jeho svaly a černé přeprané džíny. Musela jsem přiznat, že pokaždé, i když nosil skoro to samé, vypadal úchvatně. Asi bych si to neměla přiznávat, ale nedalo se to, byl až moc pěkný. Stoupla jsem si k němu a čekala na to, co mi řekne.

„Box?" nadzvedl obočí. Jen jsem pokrčila rameny a vydala se do ringu. Oba jsme si nandali rukavice a dali se do boje. Konec konců, tento sport mě začal bavit, nemusela jsem přemýšlet nad různými kravinami a soustředila se jen na jeho pohyby, kterým jsem se úspěšně vyhýbala. Naučila jsem se toho hodně a za to vše děkuji Shawnovi. Byl to vážně dobrý učitel, ale u nás konverzace trochu vázla narozdíl od Tess,která mi řekla, že s Codym je v pohodě a že si mezi sebou začínají rozumět. Divila jsem se, že to řekla, ale přála jsem jí, aby to tady zvládala lépe.

„Pojďte sem!" ozvalo se. Zastavili jsme se v činnosti a stočily pohledy na Josepha. Odhodili jsme rukavice a přišli k němu. Tessa se postavila vedle mě a zoufale se na mě podívala.

„Dneska mi předvedete, jak dobře umíte svádět a flirtovat," pronesl. Jeho věta mě zarazila, nechtěla jsem se do ničeho takového pouštět a už vůbec ne před ním.

„Tesso, ty a Cody začnete," ukázal na ně a Tessa zrudla. Vykulila jsem oči a podívala se na Josepha.

„To myslíte vážně?" zeptala jsem se a udělala k němu krok. Joseph mě spražil pohledem a Shawn mě chytil za paži a přitáhl k němu.

„Myslím to vážně a teď, půjdeme do mého baru, kde to uděláte, musím mít jistotu, že to nezkazíte, protože když ano, poserete všechno," řekl a my ho následovali.

„Řekl jsem ti, že ho musíš poslouchat a nenaštvat ho, vím že se ti to nelíbí, ale musíš," zašeptal Shawn, s kterým jsem šla jako poslední. Těžce jsem polkla a kývla. Chtěla jsem mu říct, že na něj kašlu, ale vím, že by to nebylo moc moudré. Přešli jsme do části, kde jsem ještě nebyla. Dokonce jsem zahlédla další prostornou místnost, kde cvičilo několik desítek lidí, zastavila jsem se a sledovala je. Nikdy by mě nenapadlo, že v tomto gangu bude tolik lidí a že ta budova je tak velká.

„Jdi," sykl Shawn a popostrčil mě, dala jsem se do pohybu a stále si přemítala jejich tváře plné pobavení a krutosti. Vůbec jsme sem nezapadly.
Vstoupili jsem do místnosti, kde bylo pár barových židlí, kulečník, gauč a spousta alkoholu. Vypadalo to vcelku luxusně. No přeci jenom museli mít hodně peněz.

S Josephem jsme se museli sednout na pohovku a Tessa byla u baru s Codym.  On se pouze usmíval, protože věděl, že je to pro něj výhra. Tess se netvářila nijak šťastně, ale věděla jsem, že jí to nedělalo problém. Uměla s chlapama zacházet, ale já? Vůbec, byla jsem totálně nemožná, tyto věci mi dělaly problém. A když jsem si uvědomila, že to budu zkoušet na Shawna, udělalo se mi ještě víc špatně. Sledovala jsem každičký pohyb Tessy, abych to mohla využít, ale když byla řada na nás, na nic jsem si nemohla vzpomenout. Oba jsme vstali. Shawn se posadil na židli a já stála dva metry před ním. On se opřel loktem o mramorový pult a podíval se na mě. Čekal až ze mě něco vyleze. No, neudělala jsem nic. Jen jsem na něj civěla.

„Tak dělej něco!" okřikl mě nervózně Joseph. Tím mě vytrhl z menšího tranzu a já se za ním rozešla. Shawn viděl, že to nezvládnu, a tak se usmál. Tím mi dal náznak, že mi pomůže, cítila jsem to. Roztáhla jsem rty do toho nejsvůdnějšího úsměvu, který jsem dokázala a postavila se vedle něj. Stála jsem mezi židlemi, dost blízko na to, abych mu pohladila paži a sklonila mu poklonu. On udělal to samé. Díky jeho jiskřičkách v očích jsem doufala, že to zabírá. Musela jsem se stále usmívat, protože se mi líbil jeho výraz.
Chvíli jsme si povídali o kravinách, co by tak mohl říkat ten muž, s kterým to budu muset provést a u toho jsem se ho lehce dotýkala rukou a paží. Přišla jsem si trapně, ale evidentně to fungovalo, protože Joseph se neozval. Koketovala jsem s ním a došlo to až k tomu, že mě majetnicky objal kolem pasu a řekl, že zajdeme do pokoje. Když to řekl, proběhl mi mráz po zádech. Podívala jsem se mu do očí a spatřila v nich jistotu a bezpečí.

„Bravo!" zatleskal Joseph a došel až k nám.

„Tak vidím, že to obě zvládnete," usmál se.

„Ale ty," podíval se na mě, „jsi dost pěkná na to, abys měla vysoké sebevědomí. Tessa je v tom dobrá, jak jsi viděla, tak se od ní uč." Jen jsem kývla a sklopila pohled. Shawn sundal ruku z mého pasu a mě obklopil nepříjemný pocit.

„No nic, můžete jít," řekl a s ostatníma jsem vyšla pryč.

„Nechci to dělat! Akorát se znemožňuji," zašeptala jsem k Tesse.

„Ale notak kočko, vždyť ti to šlo," řekl Cody a vzal mě kolem ramen. Snažila jsem se to ignorovat a pokračovala v chůzi.

„No, jestli to přežijete, rád bych si to zopakoval," mrkl na Tessu, která se jen ušklíbla.

„Jestli to přežijeme?" zamračila jsem se a podívala se na jeho profil. On se mnou navázal oční kontakt a kývl.

„Nikdo netvrdí, že z toho vyjdete živí, ale doufám, že jo, protože tohle všechno by bylo jen ztráta času." Naštvaně jsem setřásla jeho paži a přicupitala k Shawnovi a oznámila mu, že si musím zaběhat. On s úsměvem kývl.


Tak, tady je další část, jsem moooc ráda, že se vám příběh zatím líbí a doufám, že to tak bude i nadále. Strašně moc vám děkuji za Vaše hvězdičky a přečtení!!! Moc si toho vážím a psaní mi jde lépe!
K.

MafiaKde žijí příběhy. Začni objevovat