86. fejezet

1.5K 84 47
                                    

Egyetlen egy ártatlan üzenetet se küldött. Semmi mondanivalója nem volt arra, amit írtam neki? Látom, hogy látta az üzenetet, mégse reagált rá semmit. Ez a tudat, hogy nem érdekelte, kellő képpen lerontotta a kedvemet. Pedig olyan jól és bizakodóan álltam a helyzethez!

– Hát igen... erre számítottam – bólintottam csalódottan. Pedig annyira biztos voltam benne, hogy jelentkezett, miután láttam Grayson arcát. Grayson arcán látható reakciója azt sugallta felém, hogy még igenis fontos vagyok neki... de ezek után megint elveszett ez az érzés.

– Nézd meg a hívásokat, Ev – mondta Shawn, mire értetlenül néztem rá. – Csak nézd meg – erősködött és bólogatott közben.

Engedelmeskedve a kérésének bezártam az üzeneteket és a kis telefon ikonra nyomtam, ami mellett volt tizenkettő értesítés. Meghökkenve vártam, hogy betöltsön és azonnal átjárt az adrenalin, arra a gondolatra, hogy ennyiszer kereshetett Black. Azonban nem ez történt.

A híváslista tele volt Sam nevével. Azonnal átváltott az arcom csalódottra. Persze örültem, hogy Sam ennyiszer keresett, de mégsem ez volt, amire most szükségem lett volna.

Shawn látva a kedvtelen arcomat, megszólalt:

– Tekerj lejjebb – mondta és elfojtott egy mosolyt. Abban a pillanatban tudtam, hogy mit fogok látni. Letekertem egészen addig, míg meg nem láttam Black nevét. Háromszor. Az első három hívás az övé volt!

– De miért nem írt akkor? – értetlenkedtem azonban nem tudtam elfojtani egy mosolyt.

– Szerintem nem üzenetben akar veled beszélni – találgatott Shawn.

Legelőször Samet csörgettem meg, aki nem sokkal később fel is vette.

– Mi a szarért nem tudtalak elérni? – szólt azonnal köszönés nélkül kissé ingerülten, bár hallottam a hangjában az aggodalmat is.

– Szia Sam, kikapcsoltam a telefonomat egy kis időre – magyaráztam meg.

– Jó, lényegtelen. Olvastad az üzeneteimet?

– Milyen üzeneteket? Nem. Várj, megnézem – feleltem, majd megnyitottam az üzeneteket.

Sam
Ev, miért nem tudlak elérni? Black szólt, hogy nem fogadod a hívását!

Sam
Kérlek vedd fel a telefont!

Sam
Beszéltem Blackkel! Még az is szóba jött, hogy hol tartózkodik Black!

Sam
Figyelj, nagyon jó lenne, ha végre felvennéd az a szaros telefont!!!

Sam
Egy napja várok! Ha holnap se veszed fel a telefont esküszöm elmegyek hozzátok!

Sam
Mi a szar csináltál? VÁLASZOOOOLJ!!!!

Sam
Mi van veled Ev?

– Jézusom mennyi üzenet Sam! – szólaltam meg mikor elolvastam az összeset.

– Minden rendben ott? – kérdezte Sam komolyra váltva a hangsúlyt.

– Ami azt illeti igen. Ma találkoztunk Graysonnal. Elég rendesen meglepett, hogy Black szétverte. Csak azért kapcsoltam vissza a telefont, hogy megnézzem, hogy írt-e valamit, de nem...

– Beszélni akar veled, de sose tud elérni. A harmadik hívása után szólt, hogy nem tudja, mit csináljon. Mondtam neki, hogy megpróbállak elérni, és ha valahova jutok, szólni fogok neki.

– Miért nem írt? – kérdeztem.

– Nem tudom. Biztos megvan rá az oka – felelte Sam. Csodás, ezek szerint ő sincs mindenbe beavatva. Miről akarhat beszélni?

Függőség  1-2✅Donde viven las historias. Descúbrelo ahora