28. fejezet

4.3K 188 29
                                    

Azt gondoltam, hogy a tegnapiak után valami majd megváltozik...Hogy talán a fiúk nem szarnak majd le. Milyen naiv vagyok még most is. Nem nagyon tanulok a hibáimból...

Shawnnal együtt indultunk iskolába, mint mindig. A monoton sétát Shawn szakította meg.

-Mizu?-kérdezte érdeklődve. A kettőnk közötti feszültséget akarta feloldani. Értékelem, hogy jó szándék vezérelte, de komolyan, egy ilyen kérdéssel tudott csak előállni? Jó, nem ítélkezem, legalább próbálkozik...

-Semmi különös, veled?-kérdeztem vissza, hogy ne legyek annyira udvariatlan.

-Semmi.-mondta.

-Hát ezt megbeszélzük.-nevettem.

Shawn egyetértően bólogatott és elmosolyodott. Ekkor egy autó fékezett le melletünk, Shawnnal odakaptuk a fejünket majd megláttam Bent.

-Sziasztok! Kell egy fuvar?-kérdezte kedvesen.

-Persze, köszönjük.-mondta Shawn úgy, hogy én alig fogtam fel, hogy most mi is történt. Mindegy is, beültünk Ben autójába, aminek köszönhetően percek alatt a sulihoz értünk. Nem lepődtök meg, ha azt mondom, hogy a fiúk a szokásos helyükön voltak ugye? Ja meg persze Violetet és Vanessát sem hagyhatom ki, hiszen ők már a csapat tagjai.

Kiszálltunk hárman az autóból, aminek a következménye az volt, hogy egy csomó szempár ránk szegeződött. Nem tudom miért, hiszen semmi feltűnőt nem csináltunk...És elkövettem egy hatalmas hibát magammal szembe...ránéztem a fiúkra, azon belül is Blackre. Láttam a tekintetében, hogy nem örül valaminek, szeme szinte szikrákat szórt a dühtől... és én abszolút nem értettem, hogy mi baja, hiszen nem én szarom le őket, nem én hagytam ott őket (Sam kivétel, mert ő rá bármikor számíthatok)...és talán a legfontosabb, nem én dicsekedtem, hogy pasim van. (Ez mind célzás Blackre, kivétel a pasis dolog, mert ugye neki csaja van-szerk.)

Nem törődve a szúrós és lenéző tekintetekkel, elindultam Bennel a bejárat felé, hogy előkészülhessek az órára, ugyanis szinte biztos voltam benne, hogy megint szopatni fognak a tanárok. Bizonyítási vágynak és az adrenalinnak köszönhetően az óra előtti idő alatt kellő mennyiségű tudást tudhattam magaménak. Szépen bemagoltam mindent, és milyen jól tettem! Mennyire jól tudtam, hogy felelés lesz! Szépen lefeleltem irodalomból egy négyesre, majd hallgathattam a szerencsétlen osztálytársamat felelni...szegény kegyelem kettest kapott.

Semmi extra nem történt ma a suliban igazából. Egyet leszámítva. Ben meghívott egy házi buliba. Nem nagyon voltam még buliban, ezért úgy döntöttem, hogy elmegyek, mert miért ne? Nincs senki, aki visszatartana.

/Néhány órával később/

Nagyban készülődők a bulira, kényelmes, de alkalomhoz illően választottam ruhát. Szolid, nem kihívó sminket varázsoltam az arcomra, csak azért, hogy kinézzek legalább valahogy. A hajamat is enyhén begöndörítettem. Ez mind legalább egy órámba telt, de szerencsére időben elkezdtem, hogy ne késsek el.

 Ez mind legalább egy órámba telt, de szerencsére időben elkezdtem, hogy ne késsek el

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Függőség  1-2✅Where stories live. Discover now