99.Bölüm: Ayrılıkta Aşka Dahil...

622 17 12
                                    

"Motoki sen ne yaptın?" diyen arkadaşının sesiyle gerçek dünyaya dönmüştü Motoki. O gelene kadar olanları düşünmüş, düşünmüş ve tekrar düşünmüştü. Sonuç olarak tabii ki de haksızdı. Hem de tamamen.

Kıskanmak ayrıydı bunu kullanıp sevdiğinin kalbini kırmak bambaşkaydı. O an bunu algılayamamıştı. Ah ne kadar da aptaldı. Aşk gözünü bu kadar mı kör  etmişti. Bunca zaman birbirlerinden uzaktayken de böyle hissediyor muydu acaba? O zaman niye bu çelişki bu neyin güvensizliği, neyin gövde gösterisi..? Evlenmeden egemenlik kurma ideali mi?

Motoki düşündüklerine inanamıyordu. Tüm bunları o yapmış olamazdı. Sevdiği kızı üzmüştü istemeden bile olsa... Şimdi onu nasıl affedecekti? Çok büyük öküzlük yapmıştı.

Tepesinde bir karaltı hissedince kafasını yukarı kaldırmış, kendisine bakan meraklı ve kızgın gözleri görünce yutkunmak zorunda kalmışti. Arkadaşı ona hiçbir zaman böyle bakmazdı. 
Ne olmuştu ki?

"Hoş geldin Mamoru" diyen arkadaşına baktı Mamoru sonunda kendini fark etmiş ve düşüncelerinden az da olsa kurtulmuştu. Onun pişmanlığını gözlerinden anlayabiliyordu. İçi biraz da olsa rahatlamıştı. Sevdiği iki insana ne olduğunu deli gibi merak ediyordu. Kardeşi gibi sevdiği Reika'yı öyle görmek onu mahvetmişti. Başkası olsa çoktan o herifin ağzını burnunu kırardı ama o kişi Motoki olunca eli kolu bağlanıyordu. Oda onun kardeşiydi. Emindi mantıklı bir açıklaması olduğuna ama o ağlamaktan şişmiş gözler ve surat aklından çıkmıyordu.
O an abilik iç güdüsüyle Motoki'nin yakasına yapıştığında resmen kendini kaybetmişti. Hırlayarak "Ne yaptın lan kıza?" derken resmen hesap soruyordu. Motoki ise onun tavrına şaşırmıştı. Hangi kızdan bahsediyordu bu çocuk şimdi.?

Onun bakışlarından durumu anlayan Mamoru o sormadan cevap vermişti bile.

"Bakma öyle aval aval. Reika'dan bahsediyorum tabii. Buraya gelmeden önce gördüm onu. Bize geldi kardeşinle beraber. Artık ne yaptıysan! Gözleri ağlamaktan şişmişti. Suratını söylemiyorum bile. Motoki! Söyle bana ne yaptın? Ne dedin de kız bu hale geldi. Ben sana güvendim. Bu kızı üzersen beni karşında bulursun dedim. O ne kadar kardeşimse sende ailemsin, dostumsun. Dinlemeden seni yargılayamam. Bu bana, geçmişimize yakışmaz. Şimdi anlat seni dinliyorum. Hiçbir şeyi saklamadan tamam mı?" derken siniri biraz geçmişti.

Motoki onun yapıcı sözleri ile rahatlamıştı. Başını sallayıp anlatmaya başlayınca hem rahatlıyor hem de kendine kızıyordu. Mamoru sadece dinliyor suratı şekilden şekle giriyordu. Görünen şey kıskançlıktı ama arkadaşı dozunu kaçırmıştı. Konuşmanın sonlarına yaklaşırken ikisi de birer kahve istemişti. Konuşmaktan dilleri kurumuştu. Özellikle Motoki'nin...

**

Sailor Moon Son 1 SezonHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin