15.

545 43 5
                                    

Jungkook's pov.

Po jídle jsme se rozhodli, že už je nejvyšší čas na to, jít se nachystat na spaní. Postupně jsme se vystřídali v koupelně. Já jsem šel jako poslední, protože jsem se chystal jít ještě do sprchy. Bylo to už dlouho, co jsem na svém těle cítil kapičky teplé vody, kterých jsem si v minulosti užíval do sytosti. Dost značně jsem tady tu hygienu zanedbával. Ale není se čemu divit. Sami nevíme, jak moc velká nádrž vody tady je zabudovaná. Jsme aspoň rádi, že se nám podařilo najít vypínač na ohřívání vody. Tedy klukům, ne mně.

„Ach." Lehce jsem vzdychl, když na mé tělo dopadl horký proud vody. Jindy bych nad tou teplotou uskočil, ale teď si ji maximálně užívám. Musím toho využít, když je to jenom na malou chvílí. Chtěl jsem vodu zastavit, ale zabránila mi v tom cizí ruka, která vodu zastavila za mě. Leknutím jsem uskočil a rychle se otočil čelem k mému narušiteli.
„Co to doprde-" Zakřičel jsem, protože jsem byl pořád vylekaný.
„Nekřič, Kookie." Zacpal mi pusu a zasmál se. Zamračil jsem se na něj, ale už jsem se o nic nepokoušel.
„Promiň, nechtěl jsem tě vylekat." Omluvil se mi a odkryl má ústa, která pořád byla zformovaná do naštvaného úšklebku. Ten ale zmizel, když jsem si uvědomil, že se pořád nacházím ve sprše, kde jsem úplně nahý.

S červenými tvářemi jsem se otočil zády k němu, aby mě neviděl. Bylo to poprvé, co jsem před někým stál tak, jak mě příroda stvořila. Nesmírně jsem se styděl. Nepomáhal tomu fakt, že i on přede mnou stojí nahý, úplně bez zábran.
„Nemusíš se stydět, Kookie. Jsi nádherný." Zašeptal Tae u mého ucha, načež se mi vytvořila husí kůže.
„J-jen, t-tohle je pop-prvé." Přiznal jsem a ještě víc zrudnul. Slyšel jsem jemné uchechtnutí, které vyšlo z jeho úst. Nevěděl jsem, jak si to mám vyložit. Směje se mi?

Ucítil jsem na svých bocích jeho ruce, které si mě, i přes můj menší odpor, otočily čelem k němu. Pohlédl jsem mu do očí, protože to bylo tak jediné místo, kde jsem mohl koukat. Musel jsem se hlídat, abych náhodou nesklouzl pohledem níž.

Lehce jsem se otřepal zimou, když si mé tělo uvědomilo, že mu začíná být chladno. Tae si toho všiml, takže znova pustil teplou vodu, tentokrát na nás oba. Vůbec jsem nevěděl, jak se mám chovat. V takovéhle situaci jsem se ocitl poprvé.
„Nemusíš nic dělat. Můžeme se jenom navzájem umýt, hm?" Řekl, jako kdyby mi četl myšlenky.
„To jsi přišel, jenom aby jsi mě umyl?" Zeptal jsem se podezřívavě.
„Taky jsem chtěl být s tebou." Zase ten pohled. Vůbec nevím, jak na něj mám reagovat. Vypadá nebezpečně, ale je v něm i jakási jistota, že se o nic nepokusí.

Lehce jsem zčervenal, když mi došel význam jeho slov. Naneštěstí jsem sklopil hlavu, což jsem neměl dělat. Rychlostí světla jsem hlavu zase zvedl s překvapeným výrazem, který byl ještě červenější, než kdy před tím. Sakra, to jsem nechtěl vidět. Vždyť on ho má jak... Nevěděl jsem, co mám dělat. Začal jsem panikařit, protože se ve mně míchalo mnoho emocí. Stud, strach, panika. Tae si toho zřejmě všiml, protože mi chytil můj obličej do dlaní a navázal se mnou oční kontakt. Jeho pohled byl klidný, vyrovnaný. Nějak to uklidnilo i mě, ale stydět jsem se nepřestal.

„Umyjeme se, hm?" Navrhl a vzal si do ruky lahvičku s šamponem. Ani nečekal na mou reakci, a na hlavu mi trošku tekutiny nalil. Potom jsem tam ucítil jeho ruce, které mi začaly hlavu masírovat. Bylo to velmi příjemné, ale oči jsem nad tím pocitem nedokázal zavřít. Místo toho jsem pozoroval jeho soustředěný obličej, který pozoroval to, co dělá. Musel si mého pohledu všimnout, protože na mě pohlédl. Opět jsme navázali oční kontakt, který ani jeden z nás neměl v plánu přerušit. Jemně se usmál a začal se obličejem přibližovat k tomu mému. Věděl jsem, co má v plánu, tak jsem mu šel naproti.

Překvapeně vydechl, když jsem to byl já, kdo první spojil naše ústa. Až na jednu výjimku to byl vždycky on, kdo udělal první krok. Teď jsem ale cítil potřebu líbat jeho rty. Je až překvapivé, jak moc jemné je má. Jako kdyby se měly rozpustit pod jedním dotekem.

Oba jsme ignorovali chuť šamponu, který mi stékal pod vodou po tváři. Naše touha cítit toho druhého byla mnohem silnější, než aby nám ji překazilo něco tak banálního, jako je šampon. I tak to bylo trochu nepříjemné, což Tae vyřešil tak, že mě přirazil na stěnu, kam sprcha nedosáhla. Odpojil naše rty a pohlédl mi do očí, které mi před tím otřel, abych v nich neměl pěnu. Oba jsme byli zadýchaní, plní jakési euforie, která naplňovala naše těla.

Znova jsem pocítil jeho rty na těch mých, ale s jednou velkou změnou. Své polibky začal zrychlovat. Líbal mě dravě a opět se u něj objevil chtíč, který jsem z jeho osoby cítil. Samozřejmě, že jsem se zapojil. Byl to zase nový pocit, který se mi nesmírně líbil. Bylo to velmi vzrušující, ale ne tak, abych se nemohl kontrolovat.

Cítil jsem jeho tělo na tom mém. Bylo příjemné cítit jeho teplo, které z něho vyzařovalo. Objal jsem ho kolem krku, abych si ho mohl přitáhnout blíže k sobě, a polibek ještě více prohloubil. Tae mě objal kolem pasu, aby úplně zrušil jakoukoliv mezeru, co mezi námi byla. Rukou sjel trochu níže, aby mohl promnout můj zadek, načež jsem mu lehce vzdychl do polibku. Ušislyšně se mu moje reakce líbila, protože to udělal zase. Najednou si mě podebral a já si obmotal nohy kolem jeho pasu. Za sebou jsem zase cítil studenou stěnu sprchového koutu, ale to jsem naprosto ignoroval. Má mysl byla zaneprázdněná Taehyungem, se kterým jsem si náruživě vyměňoval polibky, které začaly být náročné, protože se nám těžce dýchalo. Ale ani jeden z nás se nechtěl od toho druhého odpojit.

Probral mě až pocit něčeho tvrdého, co se začalo otírat o můj zadek. Moc dobře jsem věděl, co to je, takže jsem naše ústa odpojil.
„J-já, prom-miň." Řekl jsem, když jsem viděl jeho nechápavý obličej.
„N-nejsem na to připravený." Pokračoval jsem dál a sklopil hlavu. Tohle bylo trapné. Jsem na něm zavěšený, oba máme napuchlé rty a on má jeden velký problém.
„To je v pořádku, Kookie. Ani jsem to neměl v plánu." Řekl s úsměvem a dal mi polibek do vlasů. Pak mě položil zpátky na zem a lehce ode mě poodstoupil.
„Běž si už lehnout, ano? Já se tady dosprchuju a pak za tebou přijdu." Natáhl se pro ručník, který mi podal. Cítil jsem, že není úplně v pohodě, ale nechtěl jsem to řešit. Zabalil jsem se do ručníku a vyšel ze sprchy. S jeho pohledem na mých zádech jsem se v rychlosti oblékl a opustil místnost.

Ještě chvíli jsem stál za dveřmi, protože se mi nechtělo odejít. Bylo to tak rychlé, že jsem si ani pořádně neuvědomil, co dělám. On mě vyhodil? Posmutněl jsem.

„Kurva!" Bylo poslední, co jsem slyšel z koupelny, když jsem odcházel.

Survivor [TaeKook] ✔️Where stories live. Discover now