•49•

1.4K 53 3
                                    

Cameron

Jen co jsem dorazil domů,zaujali mě u botníku cizí boty a jeden pro mě až moc známý hlas. Potichu jsem se vyzul a došel do obýváku,kde se Jack sápal po Amy! "Brácho co kurva děláš?" otázal jsem se ho a už jsem měl nervy.
"Eh čau kámo,zatímco jsi šukal Rose jsem se rozhodl ošukat Amy" odpoví klidně a Amy si obleče zpátky své tričko.
"A co Betty? " zašeptám.
"Kurva" řekne a Amy se zachichotá.
"Ty ses kurva změnil Jacku" řeknu a Jack se zasměje. "To ty vůbec,vždyť si Amy podvedl" odpoví a Amy přikývne.
"A já myslela že ten prstýnek v šuplíku je pro mě" zašeptá a utře si jednu malou slzu. "Pro tebe by těžko mohl být,když miluji Rose" zaskočí ji moji odpověd a ona se ušklíbne. "A jseš si jistej že chceš být táta? Vždyť s takovou budete mít druhé děcko. Vsadím se ze si neměl kondom a ona nebere prášky,když s nikým nespí" mluví a já se nestačím divit. Má pravdu a ješte k tomu ví nějak moc informací.
"Co všechno si ji řekl?"zeptám se Jacka.
"Vše" řekne Amy a já se zasměju. "To snad není ani možné Odcházím" zavrčím a v ložnici si začnu házet do tašky všechny věci. Moc jich nemám,takže za chvíli mám vše sbalené. Ještě vezmu krabičku z šuplíku a strčím do kapsy.
"A kam chceš jít?" zeptá se Jack.
"To ti může být u prdele" odseknu a společnou fotku v rámečku s Amy shodím na zem.
"Tak si to s Rose užij,pokud tě vezme k sobě ! " zakřičí zamnou Amy,ale to už jsem třísknul dveřmi a rozhodl se jít na chvíli projít. Nevěřím že jsem odešel,ale s Amy to nikdy nemělo smysl.

Po asi dvou hodinách,co chodím po městě a přemýšlím nad zásadní věci se rozhodnu za ní konečně jít a zkusit to.
Jdu rychlejším krokem a když už stojím před jejím panelákem,uslyším hádku v jednom okně asi kolem pátého patra. A pak na mě letí telefon. Pomalu ho zvednu a zhrozím se. To je telefon od Rose. Rychle přejdu ke zvonkům a zazvoním poprvé. Nic. Po druhé. Nic.
Když to zkusím po třetí tak uslyším křičet moje jméno a to už zvoním na všechny možné zvonky a když poprosím nějakou paní aby mě pustila,tak pustí.
Rychle vyběhnu všechny schody a začnu klepat. Ticho. Podezřelé ticho. Začnu zběsile klepat,až se otevřou dveře.
Nick se na mě podívá zaraženě a pak se usměje. "Rose usnula. Mám ji něco vyřídit?" zeptá se a já nemůžu přehlédnout jak rychle dýchá.
"Chci ji vidět'' rozhodnu,ale Nick mě zatlačí na hrudi a vyjde i semnou ven,ale dveře nezavírá. "Jestli ses přišel tady zabydlet tak ti říkám rovnou vypadni. Je znovu ošukaná a odhozená jako předtím takže-" nedořekl,protože jsem mu jednu vrazil. Ustál to a usmál se. "Pěkná rána" zasměje se. A to schytá další a skácí se k zemi. Rychle vběhnu i se všemi mými věcmi dovnitř a jako první šlápnu do něčeho červeného. Krev. Kurva.
Rychle začínám prohledávat místnosti až ji najdu. Leží u Daisy na zemi celá od krve. Daisy je schovaná za posteli a pláče. Rychle si kleknu k Rose a sáhnu ji na krk. Snažím se nahmatat tep. Nějakou známku života,ale nemůžu.
"Daisy si v p-pořádku?" zašeptám a ona na mě koukne a přikývne. Rychle si setřu moje slzy a volám záchranku.
Jak tohle nepřežije,nevím co semnou bude.

Nemůžu uvěřit,že jsem tohle konečně napsala😂❤
Hezké čtení přeji 💕

Ta z lékarnyWhere stories live. Discover now