•10•

2.7K 80 0
                                    

Jako každý den mi zazvoní budík a já vstávám. Jdu si dát rychlou sprchu a udělám hygienu. Obleču is na sebe černé legíny a bílé tričko s vystříhem. Vezmu batoh a běžím dolů po schodech kde sedí jen Emily. "Kde je máma?" zeptám se Emily. "Odjela pracovně do Londýna na čtrnáct dní. Máš se o mě postarat. Když jsem teď těhotná. Těšíš se až budeš tetička?" zeptá se mě. "Samozřejmě že těším. Bude to úžas-"
"Já to dítě nechci" nenechá mě domluvit.
"Prosím? A to sis uvědomila kdy?" řeknu a zvyšuju na hlasitosti. " Neřvi prosím. Celou dobu to vím. Jenže když vidím jakou z toho máte radost vy,tak jsem si ho prostě musela nechat i když nechci" řekne a já nemůžu uvěřit svým uším.
"Hele promiň Emily,ale tohle jsem od tebe nečekala"řeknu a jdu ke dveřím kde se obuju, vezmu si klíče a batoh a nakonec pořádně třísknu s dveřmi.
Ona je úplně blbá. Teď na to nemůžu přestat myslet. Když dojdu ke škole tak teď pro změnu nemůžu uvěřit svým očím. Amy se líbá s Cameronem. Tak to posrali oba. Jakože jsem si toho nevšimla prochazim kolem nich. Jenže když jsem se podívala znovu tak se od sebe odtahli a můj a Amy pohled se střetl. Jen na gesto zklamání zakývam hlavou a jdu do školy. Slyšela jsem za sebou i Camerona,ale teď je mi u prdele.
U své skříňky vidím Jacka jak na mě čeká,protože spolu jdeme na hodinu.
Rychle za ním přiběhnu a pořádně ho obejmu. "Co se stalo včeličko" řekne a začne mi hladit záda. "Jsem v pohodě. Jen tě ráda vidím" řeknu a začnu si hrát s jeho vlasy. "Nechci nic říkat,ale teď si to tady míří tvoje nejlepší kámoška a Cameron" řekne a já se odtáhnu a zjistím se že fakt jdou. A fakt že jo. "Zachraň mě " řeknu mu a stisknu mu paže.
On na nic nečeká. Jenže místo toho aby mě odtáhl pryč mě přirazil na skříňku a  vášnivě a hladově začal líbat. Já jsem spolupracovala.Musím říct že líbat umí úžasně a rty má příjemně hebké. Ale když už se blížily tak mě Jack vzal za ruku a začal utíkat,a tak naše rty se rozdělily. Cameron na mě zařval něco ve smyslu "děláš si prdel" ale neřešila jsem to. Když jsme dorazily do třídy tak jsme si každý sedli na své místo. "Proč si mě vůbec políbil" šeptnu k němu, tak aby nás nikdo neslyšel. "Vím že se Cameron líbal s Amy. A taky vím že tě to naštvalo. A taky vím že Amy naštvalo ještě víc to když nás viděla spolu. Věř mi svou sestru znám tak jako své boty" řekne a když přijde učitelka tak se  zpátky otočí.
Nechápu. Amy mě tak chrání před Cameronem ale u školy by se nechala ojet. A když mi zabrní telefon tak ho rychle vezmu a přečtu si co mi kdo napsal.
Vím že je u vás dneska ta party,tak tam si promluvíme. -Amy
Párty? U nás ? No doprdele. Emily.

Když je konec školy zase jen pro dnešek,tak si utíkám splnit trest a pak urychleně za Emily.
Rychle urovnam další knihu,beru batoh a mizím ze školy. Jenže to by tam nemohlo stát jeho auto. Za co mě bože trestáš? Ptám se sama sebe v duchu.
Snažím se pomalu  obejít jeho auto,ale když uvidím že v tom autě sedí Amy tak zrychlím. "Bože počkej Rose" řekne Cameron a za boky mě přitáhne k němu.
"Takhle na mě už nesahej" řeknu a jeho ruce sundám a už mířím domů. "Rose no tak!" zařve za mnou Amy. Teď se budu držet pravidla ,,Vyhýbat se Amy a Cameronovi" říkám si v duchu.
Jenže když se blížím k domu,tak vidím kolik lidí už je vevnitř. Rychle vejdu dovnitř a vidím tolik lidí ze školy že to není ani možné. "Kde je kurva Emily!" zakřičím. Nějaký kluk ukáže směrem ke stolu kde Emily do sebe hází panáka za panakem. "Emily kurva dost! Přestaň!" křičím na ní. A když mě neposlouchá tak ji vrazím facku. "R-rose" řekne ale pak se začne smát. "Kolik si toho vypila? Však jsou čtyři odpoledne" řeknu. "Už nebudu neboj" řekne a všechny panáky hodí na zem,takže jsou po podlaze střepy. Ale když se sehnu abych to začla sbírat,tak se sehne i někdo jiný. A to Cameron.
"Bože" řeknu a vstávám abych se šla převléct. Jenže Cameron jde za mnou.
A když chci zavřít dveře od mého pokoje tak tam strčí nohu. "Sakra Rose tak si to nech vysvětlit" řekne a já ho pustím dál.
"Tak mluv,ještě mi řekni že to bylo omylem" řeknu a začnu se převlékat přímo před ním a je mi to jedno. A když už jsem jen v podprsence a kraťasech tak se začne přibližovat. "Bože Camerone přestaň blbnout" řeknu a snažím se ho zastavit. Jenže když už se zastaví tak já spadnu do postele. On se posadí obkročmo na mě a ruce dá kolem moji hlavy. "Nic mezi námi není,tak proč ses naštvala?" zeptá se mě a začne mě hladit po břiše a bokách. "Prostě jsem se naštvala. Protože včera si se líbal semnou a dnes-" nedořeknu protože mě začne líbat. Já mu polibky oplácím. Začnu mu vyhrnovat tričko až mu ho sundám úplně. Obkresluji jeho vypracované břicho zatímco on mi sundává kraťasy. Začne mě líbat na krku takže mi z pusy vydralo více vzdechů a ještě víc když se dotkl prstama moji malé Rose. Dělá mi cucfleky všude po krku a já mu začnu sundávat kalhoty.
Když v tak krásné chvíli nám do pokoje vletěl Jack. "Hledám Ros-. Páni už jsem ji našel" řekne a já si rychle přes hlavu přetáhnu své triko a Cameron si zapne pásek u kalhot. "No nebudu rušit ale dole se to pěkně rozjelo tak přijďte" řekne a zavře dveře. "Tohle se nebude opakovat. Nechala jsem se jen unést" řeknu a začnu si oblékat moje kraťasky. "Bylo to úžasný,teda bylo by více kdyby nás ten debil nepřerušil " řekl. "Stejně jsem ti furt neodpustila" řeknu. A chci vstát. Jenže on mě zalehne a začne líbat na krku.
"Tak to pojď aspoň dodělat" řekne a stiskne malou Rose. Samozřejmě jsem zavzdychala. A kdyz jsem mu stiskla jeho bouli stejně jako on malou Rose a zároveň mě furt líbal na krku tak zase někdo přišel. A je to Emily. "Teda ségra, ty jedeš" řekne a zase odejde. "Musíme toho nechat" řeknu a odstrčím ho od sebe. Cam jen nesouhlasně zamručel a kousl mě do krku. "Já jdu spát,takže bys mohl jít" řeknu a beru si svou peřinu. "Ja jdu s tebou. Stejně neusneš " řekne a překryje se taky. A když zavřu oči tak usnu i když je jen pět odpoledne. A s Cameronem v náruči.

Ta z lékarnyWhere stories live. Discover now