•43•

1.4K 50 2
                                    

Snažím se najít klíčky od bytu v kabelce ale ruce mám celkem roztřesené z toho že jsem s Cameronem vůbec seděla v autě! No a když ty klíče už vidím tak mi spadne celá kabelka a dveře od bytu se otevřou a stojí předemnou rozepspalý a polonahý Nick. "Rose?" zeptá se a já rychle začnu sbírat věci do kabelky.
"Promiň já jen nemohla najít klíče" říkám v rozpacích a pak rychle proběhnu kolem Nicka do ložnice. "Stalo se něco?" zeptá se a chodí všude tam kam já. "Ne ne ne jen jsem uklízela s Camem a pak mě hodil domů a ještě k tomu jsem mu dala moje číslo. No není to skvělé ?" zeptám se a vysleču se jen do spodního prádla.
"Potřebuješ odreagovat" řekne Nick a přirazí mě na dveře od ložnice. "Nevím jestli je to dobrý nápad" řeknu rozhozeně a dám své ruce na ramena od Nicka.
"Vím" řekne Nick a začne mi krk obsypávat polibky. "Řekli jsme si že jsme bratranec a sestřenice ,jseš si jistý že to chceš zase udělat?" řeknu a na konci věty vzdychnu protože mi Nick dal nohu mezi moje nohy. "Tak se přede mnou nemáš takhle ukazovat" řekne a odstoupí ode mě. "Jsi můj bratranec a chtěla jsem se jen převléct" zvýším hlas a odstrčím ho od sebe úplně. "Seru na to" řekne a začne se oblékat. "Na co? A kam jdeš?!" zakřičím. "Ticho Daisy spí" řekne a přes hlavu si přetáhne jeho tričko. " Můžeš mi vysvětlit kam jdeš?" zeptám se. "Jdu za jinýma děvkama,ani ty mi už nedáš" řekne a mě se zadrhne dech. "Prosím?" říkám nevěřícně. "Já jsem děvka? A že ti nedám? Jseš můj bratranec a nechápu co zase s tebou je!!" dodám a zakřičím to. "Spíš co s tebou. Jen co se objeví ten čůrák mi ani nedáš chápeš?" řekne a já se zamračím.
"Takže ty se chceš semnou vyspat ale myslíš si že já nechci Jo?" ptám se. Na to jen přikývne a hledá druhou ponožku v šuplíku. "Tak si uvědom že je chyba i v tvém chování,jseš nepříjemný ale když-" nedořeknu protože mě  políbil a znovu přirazil na dveře. Pak se ale odtrhl a nasadil si druhou ponožku. "I když jsi tak zatraceně sexy tak dneska už ne. Jdu do klubu" řekne a jde do předsíně se obout. "Takže jsem pro tebe prostě sestřenice a zároveň děvka. Ale abych pravdu řekla,spíš si myslím to druhé " řeknu a popojdu k němu blíž. Chvíli je ticho ale pak ze mě vypadne jen:"Hajzle" řeknu a vlepím mu velkou facku. "Za co?" zeptá se. "Za to že jsem pro tebe jen děvka. Nic si nenamítal takže je to asi pravda" řeknu příliš hnusně. A Nick se na mě chvíli kouká ale pak cítím na své tváři štíplavou bolest. Nick mi dal facku.
Strašně se mi zamotala hlava a já spadla na zem. Na mě se už ani nepodíval a odešel. Chvíli se ještě zpamatovávám a pak se rozbrečím.
"Maminko?"uvidím  Daisy jak stojí u dveří
a pak se ke mě rozejde. "Proč ti dal strejda facku?" zašeptá a já si ji stáhnu na klín a lehnu si s ní na gauč. "Jen se na mě zlobil víš. Neboj to bude dobrý" říkám a pak obě propadáme do říše snů.

Ta z lékarnyWhere stories live. Discover now