•34•

1.4K 52 0
                                    

Ráno mě probudí telefon. Nebo spíš někdo kdo se mi snaží dovolat. Sundám ze sebe Nicka a kouknu na mobil.
"Mami? Co potřebuješ tak brzo? Nemáš náhodou pracovat?" melu nesrozumitelné otázky. "Ty ještě spíš? Nick tě měl odvézt na tu kontrolu! Snad nechceš vědět jestli to bude chlapeček nebo holčička?" mluví a já si jen pomalu sednu. "Jo jo. Už ho budu budit pak ti zavolám. Pa" řeknu a típnu i když chtěla ještě něco říct.
"Nicku?" řeknu trochu potichu. "Nickuu" pomalu zvyšuju hlas. "Nicku!" zakřičím ale pořád nic. Chvíli ho jen pozoruji a pak jednoduše na něj skočím. Všimla jsem si jak zadržel dech. "Vsaaaaaaň" říkám a třesu s ním. "Nechce se mi" zamrmlá a i semnou se přetočí tak že jsem pod ním a on si dá hlavu na moje břicho. "Bože Nicku mám tu kontrolu. Myslela jsem že mě tam zavezeš" řeknu už trochu naštvaně i smutně a prudce ho od sebe odhodím. Ten se na mě překvapeně podívá a já rychle vezmu oblečení ze skříně a spěchám do koupelny. Slyšela jsem jak Nick zanadával ale já teď spěchám. Naházím na sebe ty hadry a když chci vyjít z koupelny tak vejde Nick.
"Zavezu tě" řekne a zabrání mi úniku.
"Nemám zájem " odpovím a chci projít jenže jeho ruka mi v tom pořád brání.
"No tak kotě ještě jsem spal,nesmíš se na mě zlobit" řekne a za boky si mě přitáhne k sobě.
"Pojedu s tebou ale teď mě pusť" řeknu už zoufale a on konečně ustoupí. Rychle kolem něj projdu,vezmu si kartičku a svoji občanku a pak už s Nickem jedeme na kontrolu. Po cestě mi nedá a musím se zeptat. "Proč si tak perverzní? Nebo jinak... nepřijde ti nebo nepřišlo ti někdy divný že si spal se svou sestřenici?" říkám to srozumitelně a pomalu a okem sleduju Nicka. Jen se pousmál a chvíli bylo ticho. "Nevlastní" odpoví. "Nickuuu vůbec mi to neulehčuješ" řeknu zoufale a plácnu se do stehna. "Ne nepřišlo mi to divný. Vždy mě to spíš vzrušovalo a vzrušuje" řekl a zkousl si ret. "A cítil si někdy něco více než sestřenici?" zeptám se už nervózně. "Ne to určitě ne. I když mi to vždy Luke- ten co tu byl minulý týden- (dodal) říká a připomíná že jsem z tebe hotový. No tak to je pravda ale něco jako láska jako vztah a samé miluji tě? Nikdy" řekl a dal ruku na moje stehno.
Musím říct že i když nejsem do Nicka nějak zamilovaná tak to celkem zabolelo. "Ty snad jo?" vyruší mě z mých myšlenek. "N-ne ne vůbec,miluji tě ale jako svého b-bratrance" říkám a kotkám. Bože já koktám! Na to neodpoví jen zaparkuje a spolu ruka v ruce míříme do nemocnice. Pak jsem celou dobu jen přikyvovala doktorce a i když mi řekla že budu mít holčičku,tak mi steklo pár slz a pak už jsme šli domů. "Takže bude to bad boy nebo bad girl?" zeptá se Nick v autě. "Holčička" řeknu klidně a unaveně a Nick pochopí že na mě nemá teď mluvit. Protože těhulka je unavená.

Omg. Další část je tu!

Ta z lékarnyWhere stories live. Discover now