•27•

1.6K 51 4
                                    

Celý týden fungoval tak já má. Ve škole jsem se v něčem zlepšila a v něčem zhoršila ale rozhodla jsem se to pro zatím neřešit. Teď se právě soustředím na to co si vezmu na tu oslavu nebo co zase nachystal Jack. Bylo mi zle a už jsem i zvracela,ale slíbila jsem že přijdu.
Cameron bude čekat tam,takže si pravděbodobně vezmu taxíka.
Nakonec si na sebe vezmu černé šaty končící v půli stehen a černé lodičky od mamky. Mamka s Emily mají přijet o víkendu. Těším se? Ano. Tak mi řeknete jestli by jste chtěli celý měsíc být sami doma? Já jsem prvně byla šťastná že jsem doma sama,ale pak se mi začalo i stýskat. No ale zpátky k oslavě.
Beru si ze skříně ještě černé psaníčko a vlasy si rozpustím. Pak jen sejdu schody,vezmu klíče a peníze a vyjdu z domu. Už z dálky na mě mává Cameron a když za ním dojdu tak mu dám jemný polibek na rty a spolu vejdeme do domu,kde se to rozjíždí. U baru sedí Jack  a vedle něj Amber! S Cameronem za nima dojdeme. "Nazdárek" řeknu a sednu si vedle Jacka a Cam vedle mě.
"No nazdar" řekne Jack a začne lít něco čtyřikrát. Takže i pro ni. A i když mi je neskutečně špatně tak to do sebe kopnu a prosím o další. "Jseš si jistá že dneska chceš pít? Jseš celá bledá" zavtipkuje na můj účet ta svině. "Aspoň bledá než zmalovaná kurva" řeknu a kopnu do sebe další. "Zlato,ona má pravdu" řekne Cameron a skleničku vezme z moji ruky a dá ji na stůl. "Pojď radši tančit" řekne a já propaluji pohledem tu blbku jak se směje a následně něco říká Jackovi.
A Co? No to nevím,protože mě Cameron odtáhl až na parket, kde jsme se snažili tančit. "Vážně ti není blbě?" zeptá se po chvíli. "Opravdu? Jo je,ale chci tu být s tebou" řeknu a zasměju se. "A co kdybych ti zavolal taxíka a jela by ses vyspat?" zeptá se. "Když pojedeš semnou tak jo" řeknu a rozcuchám jeho vlasy. "Já si potřebuji něco zařídit a pak hned k tobě přijedu" řekne a mě nezbývá nic jiného než souhlasit. Cam tedy volá taxíka a když dorazí tak jen nasedám, Cameron nadiktuje adresu a pak se vrací zpátky dovnitř.
Taxík mě zaveze domů a já jen vpadnu dovnitř a letím na záchod se vyzvracet.
Udělám si rychlou hygienu a sednu si na gauč a čekám na Camerona. Jenže když už se neobjeví ani po hodině a půl tak prostě usnu.

💘

Ta z lékarnyWhere stories live. Discover now