•39•

1.5K 54 0
                                    

Cameron

Víte jak jsem se cítil,když mi Rose napsala zprávu? Sice jen poděkovala za květiny ale napsala mi! Furt tomu nedokážu uvěřit! Jackovi jsem hned psal ať dorazí. Sice s kecama ale říkal že tu bude za půl hoďky. Mě mezitím tečou slzy a chodím po bytě sem a tam.
Když si sedám na gauč tak zase rychle vstávám,protože Jack je tady.
"Tak co se stalo,že si mě vzbudil zrovna když jsem spal?" zeptá se a únavou padne na gauč. "Rose mi napsala" řeknu a rychle beru telefon.
"A co psala?" zeptá se už jiným tónem hlasu. Rychle mu podám telefon a on si to přečte. Pak se podívá na mě,telefon mi hodí zpátky a jde ke dveřím. "Stůj! To mi na to nic neřekneš?" zeptám se.
"A co bych měl? Říct ti že se vrátí,protože ti napsala zprávu kde děkuje za květiny?" řekne nepříjemně. "Potřebuji aby mi napsala znovu! Co ji mám napsat? Nebo zavolat? Co když mi to nezvedne?" začínám vyšilovat a mám pocit že se zase rozbrečím. "No tak ji zavolej,když ti to zvedne tak k tobě dojdu tak jako teď vždy když bude potřeba,budu ti pomáhat a nenechám tě samotného. Ale když ti to nezvedne pak už to nemá cenu Camerone a já se budu snažit žít normální život a potichu doufat že se vrátí. Já naprosto chápu že ji miluješ ale pochop ji. Musí se taky z toho dostat" říká a já na něj jen blbě čumím.
"Zavolám ji" řeknu a Jack si povzdechne.
"Tak volej" řekne a sedne si na gauč.
Já rychle vytočím její číslo ale místo vyzvánění se mi ozve hlas,že volaný účastník je nedostupný! Rychle to típnu a kouknu na Jacka. "Nezvedá to kamaráde,tak se měj a sežeň si už aspoň tu práci" říká a plácá mě po rameni. "Ona je nedostupná!" zakřičím.
"Vypla si mobil" řekne. "Ne ještě před hodinou mi psala normálně sms a já ji neotravoval! Co když se jí něco stalo!" hysterčím jak nějaká holka co má krámy.
"Nebo si změnila číslo" řekne.
"Kurva co budu dělat?" zeptám se.
"Já už musím jít" říká. "Ne Jacku teď nesmíš odejít! Prosím" prosím ho a už mi teče další slza. "Měj se brácho" řekne a zmizí za dveřmi. "Kurva zkurvená piča Amber a pojebaný život" křičím a spadnu na gauč. Pomalu se vykřičím do polštáře a pak únavou usnu. A ve snu je Rose, já a naše dítě. Je to holčička a je mi strašně podobná. Ale když se za němi chci rozběhnout tak mě něco odrazí zpátky a já se hned probudím.
Jsem celý spocený a tečou mi slzy.
Můj život je v háji.


Další je tadyyyyyyy

Ta z lékarnyWhere stories live. Discover now