•33•

1.4K 49 2
                                    

Uběhl asi půl rok od toho co jsem to oznámila mamce a ta se i s Emily přistěhovali tady. Cameron to furt neví a doufám že to tak zůstane. Nick je můj nevlastní bratranec s výhodou že se rád líbá a osahává dívčí těla. Včetně mého.
Doma už stojí postýlka pro mimčo a pár tašek s oblečením. Taky plínky a nějaké hračky a různé blbosti pro mimina. Bříško mám celkem zakulacené ale příšerně mě bolí každý den čím dál tím víc záda. Nick samozřejmě není semnou každý den protože chodí do školy. A já? Mamka to zařídila. Přerušila mi školu s tím že si ji někdy můžu dodělat.
Většinu mého času trávím u televize,u doktorky,v obchodě a v posteli s Nickem.
Cameron se snaží pořád dovolat a píše sms. Doufám že ho to jednou omrzí. Pak je tu nápad s novou simkou, což už máma má v plánu ,protože se to nedá vydržet. Jestli někoho zajímá co dělám teď,tak sedím u gauče a koukám na telku. Teta a mamka jsou v práci, a Emily a Nick ve škole. Sice jim za chvíli začínají prazdniny tak už je mají teď,protože jejich školní docházka není úplně tak jak má být . Většinou jsou semnou doma. Neříkám že mi to vadí,ale  tahle přehnaná péče o mě mi leze krkem.

"Ahooj kotě mám doučko nevadí?" přiletěl Nick zamnou do obýváku.
"Cože máš?" řeknu nevěřícně.
"No doučko" zopakuje a pokrčí rameny.
"Takže já se jdu projít" řeknu jízlivě a snažím se co nejrychleji vyjít schody a obléct se. "Bože zlato nikam nechoď" zakřičí a běží zamnou.
"Mám poslouchat a nebo se rovnou dívat?" zeptám se zatímco se soukám do volných tepláků na procházky.
"Jo klidně" pronese. "Ne dík" řeknu a beru bundu. "Vážně chci aby si tam byla,bude to real doučko" řekne a já s ušklebkem přikývnu. "Tak jo" tlesknu jdeme se vzdělávat. "Má ráda švédskou trojku?" zeptám se ještě než vejdeme do pokoje. "Jo a nejradši to má s těhotnými sexy holkami" řekne a já se usměju a přiložím své rty na jeho. "Někdy můžu zařídit doučko já tobě. Co ty na To?"zeptá se Nick. "Až zmizí tohle břicho a dítě bude v kočárku,tak o tom budu přemýšlet" řeknu a vejdu do jeho pokoje.
Na posteli sedí menší blondýnka s brýlemi a listuje sešitem. "Sára. Těší mě" řekne a podá mi ruku,kterou příjmu. "Rose" řeknu a usměji se. "Proč se tak usmíváš?" zeptá se mě Nick. "Jen tak" brouknu a ukážu směrem k sešitům
"Tak jdeme na To?" zeptám se a oba přikývnou.

Jediný důvod co mě donutilo napsat kapitolu později večer,byl ten že už jsem dosáhla 1K přečtení! Pro některé malé číslo ale pro mě neuvěřitelné❤
Trochu kratší,ale aspoň něco ❤ Hezký čtení!

Ta z lékarnyWhere stories live. Discover now