•35•

1.5K 53 1
                                    

Cameron

Nikdy jsem nebyl tak zoufalý,zničený a prázdný. Amber je v pasťáku,nebylo ji ještě osmnáct a rodiče se vše dozvěděli,ne o těch drogách,ale to že nás vydírala a sama brala drogy ona. Ne díky mě ale díky Jackovi. Jenže to nepomohlo tomu abych našel Rose. Vím že jsem to posral na plný čáře a občas se chovám jako sobec,ale dělal jsem to i pro ochranu Rose. Amber byla schopna všeho.
Každý den ji píšu nejmíň tři esemesky a nejméně pět krát ji zavolám. Jen jednou mi to zvedla a to mi ještě řekla taťko,vůbec nechápu proč zrovna taťko.
Neukázala se už ani ve škole,nikdo o ní nic neví. Prý její máma byla jen ve škole za ředitelem a pak už se tam neukázal nikdo z její rodiny,ani ona sama. Co se stalo tak hrozného že ukončila školu a dokonce se přestěhovala? Jestli je tohle vše kvůli mě,tak nevím jak se s tím dám do pořádku. Když projíždím instagram,tak jsou tam stories od Rose. Ale jsou to jedny a ty samé. Je to citát a pod ním je naše společné fotka. Každý den ji tam dává,jako kdyby jich nebylo dost. Vždyť už je to skoro rok! Už devět měsíců jsem ji neviděl a nevím proč!
Napadá mě důvod ten,že se odstěhovala protože jsem ji podvedl,ale podle mě by se s tímhle vyrovnala. Sice trochu později,ale vyrovnala. A další důvody jsou pro mě neznámé,nenapadá mě proč. Už pomalu ztrácím veškerou naději co v sobě mám. A tou nadějí je že se vrátí. Jen aby se vrátila,Protože ji neskutečně miluji a chybí mi.

Už po třetí nám někdo klepe na dveře. A když už je to po čtvrté,tak vstanu a otevřu. "Kurva co tu děláš teď" řeknu unaveně a pustím Jacka dovnitř.
"Mám drby" řekne. "Drby? Nezajímá mě jaká další barbína si udělala umělý prsa" řeknu a plácnu sebou na gauč.
"O Rose" řekne a já se rychle posadím.
"A Co? Víš kde je a co se stalo? Stalo se ji něco?" ptám se bezmyšlenkovitě.
"Ne.. Jen nějaký Nick,Co ji sleduje na instagramu přidal fotku kde ji drží v sanitce za ruku a napsal spolu to zvládnem!" už zakřičí i on. "Cože??!" vyhrknu. "Myslíš si že bych si to vymyslel? Tak se koukni sám" řekl a hodil po mě jeho mobil. "A ten kluk je kdo a proč ji drží za ruku a proč píše že to spolu zvládnou!" už chytám nervy.
"Jak to mám kurva vědět?! Možná to je jen její známý" řekne. "Známý? Takový kluk po kterém letí taktéž určitě většina holek!!" zařvu a hodím po něm ten telefon. "Brácho ona se určitě vrátí! Věř mi! Pořád tě miluje!" křičíme pořád na sebe. "Jo a to víš odkud?" zeptám se v klidu. "Ten citát s tou fotkou?! Každý den ho tam dává,doopravdy každý den. Myslíš že je to jen tak?" říká a já přikývnu. "A to mám jen sedět a čekat?" zeptám se. "Třeba,dělej si co chceš. S tebou je to fakt marný" řekne,sebere se a práskne dveřmi. I přesto taky věřím že se vrátí.

Eeej pohled Camerona🙄

Ta z lékarnyWhere stories live. Discover now