•21•

1.9K 58 1
                                    

Myslím že si budu muset začít nastavovat budík. Vzbudil mě až telefonát od Jacka, že za deset minut tu bude. Fakt úžasný. Rychle na sebe hodím kratší černé šaty a půjčím si od mamky černé lodičky. Namaluji si jen řasenku a zvýrazním obočí a rty. Vezmu kabelku a do ní hodím mobil a peněženku. Vezmu klíče a otevřu dveře a za nimi stojí už Jack. "Musím říct že ti to váážně moc sluší" řekne a obejme mě. "Tak kam dneska dva single lidi půjdou?" zeptám se a vidím že nejel autem. "Bar je kousek" řekne a ja přikývnu. "Proč si nevzal auto? Víš jak je těžký chodit v těch botech?" zeptám se a ukážu na své nohy.
"Nejsi jediná která se chce dnes opít" řekne a jemně mě bouchne do ramene. "No jo v klidu" řeknu a zasměju se. Do baru jsme došli asi za dvacet minut a musím říct že to je tady hezké. U baru je hezký barman a hezcí kluci kolem mě včetně Jacka.
"Co si dáš?" zeptá se mě. "Asi Jacka" řeknu. "Mě?" "Ne, to pití" řeknu a zasměju se. Jdeme k baru a Jack objedná. Klopíme do sebe panáka za panákem a táhnu Jacka na parket. Hraje rychlá hudba takže tančíme a smějeme se. Když v tom vidím jak přišel do baru Cameron s Amber.
"To si dělá prdel" řeknu a kouknu já Jacka, který taky není nadšený že jsou tady. "Já si jdu pro pití nebo umřu" řeknu a snažím se zamrkat slzy které se derou ven. "Dej mi ještě dva panáky" řeknu a rychle si sednu než bych spadla. Když mi je barman podá tak do sebe kopnu jeden ale druhý mi někdo sebere. "Vrať to sem" řeknu mu. "Nemáš dost?" zeptá se. "Ehm zamyslím se.... NE" řeknu a na to se hned zasměju. "Pojď jdem domů" řekne a vezme mě za ruku. "Ne počkej, co by na to řekla Amber? Myslím že si přišel s ní a taky s ní odejdeš a já odejdu s Jackem" řeknu a panáka mu vytrhnu z ruky a klopnu ho do sebe. Všimnu si jak barman nás po očku sleduje. "Hej hezoune dej mi sem další" řeknu a usměju se. "Tvůj přítel ti něco řekl" řekne a koukne na Cama. "Není to můj přítel" řeknu vstanu a jdu hledat Jacka. A pak ho vidím s Amber. Hned si to mířím k ní.
"Ty děvko!" zakřičím na ní. "Je ahoj Rose" řekne. "Co si dovoluješ za ním ještě lozit!" znovu zakřičím. "Přišla jsem ho pozvat na panáka a později se uvidí. Cam přišel za tebou jen aby tě ošukal. Říkala jsem ti dej si bacha" řekne. Rychle jsem se koukla na Camerona který kyval záporně hlavou. Teď ta děvka umře. V rychlosti jsem na ni skočila a dala ji pěsti do nosu. Jenže ona mi to vracela a měla nademnou navrch. Chytla jsem ji za vlasy a mrdla s ní o zem. Cameron s Jackem přiběhli a odtrhli nás od sebe. "Příště tě zabiju ty čubko!" zakřičím a pak mě Cameron táhne pryč z baru. "Nezaplatila jsem" řeknu Cameronovi. "Já zaplatil" řekne a já se zasměju. Vážně neuvěřitelný.
"Mě si nekoupíš Camerone" řeknu hned. "Nemám to v plánu" řekne. Au. Celkem to zabolelo. "Nemyslel jsem to tak jak sis to vyložila" řekne když viděl jak jsem se tvářila. "Jo" řeknu jen a pak se mi podlomi nohy a já bych se zřítila k zemi kdyby tam nebyl Cameron. "Bože" řekne a zasměje se. A na to mě hned vezme jako princeznu. "Jako princezna" řeknu a začnu se hrozně smát. "Princezna, která se pobila s princeznou z druhého království" řekl. "Jo ale já vyhrála, i když jsem jí nezabila" řeknu a Cameron se zatváří vyděšeně. "Neboj ty si druhý na řadě" řeknu a poplácám ho po tvářičce.
Ale na to mě poplácá po zadku.
"Hej" řeknu. "Copak?" zeptá se.
"Nic" odfrknu. Na to se oba začneme smát. "Ještě pořád jsem ti neodpustila" řeknu a podívám se mu do očí. "Chápu" řekne a položí mě na zem.
"Tak dobrou" řeknu. "A dík za doprovod" dodám a dám mu jemnou pusu na rty. "Miluji tě" řekne Cameron. "Já tebe taky. Jen škoda že jsme oba opilý" řeknu "Já nejsem opilý" řekne Cameron. Jen se zasměju a vlezu do baráku. Zavřu dveře a padnu na gauč a usnu.

Jsem nemocná takže mám šanci něco napsat a přidat🙄💕 Doufám že se líbí.

Ta z lékarnyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu