•24•

1.6K 52 0
                                    

Po asi dvou hodinách jsem viděla dveře od vstupu do sálu jak se otvírají a na lůžku ležet Camerona. Prudce jsem vyskočila ze židle a přiběhla k nim. "Co se proboha stalo?" zeptám se když vidím jak Cameron leží a hlavu v obvazu a nohu a ruku v sádře. "Až bude pacient na pokoji sdělím vám veškeré informace,tedy pokud jste rodinný příslušník" řekne a koukne na mě. "Jo ehm jsem jeho sestra" řeknu a zkouším se usmát,ale vypadá to jako kdybych chytla křeč. Jen na mě kývne a vezou ho na pokoj. A když se chystám jít hned za nimi tak mě zastaví Jackova ruka na mém loktě. "Měla bys počkat tady. Zítra Camerona můžeme jít spolu navštívit. Hm?" zeptá se a já přikývnu. Udělám dva kroky a obejmu Jacka kolem pasu. "Jsem taková kráva" řeknu a znova začnu brečet do Jackovi hrudě. Jack říkal že to bude v pohodě. Jenže na tohle nezapomenu ani kdybych měla výpadek paměti. Po asi půl hoďce konečně vidím doktora a sestřičky jak si to míří k nám a vzápětí asi Cameronovu rodinu,a jeho mamka se na mě usměje. Wtf?
"Takže Rose Parker?" zeptá se mě a mě to dojde. "Ehm ano" řeknu. Ale teď se cítím tak trapně, je tu jeho mám a já se vydávám za jeho sestru?
"Cameron má zlomeninu pravé ruky a pravé nohy. Menší otřesk mozku. Návštěvy jsou povoleny až od zítřka. Do té doby bude pacient odpočívat. Krásný zbytek den nashle" řekne a já pořád kývu hlavou. "Takže sestra Camerona?" zeptá se mě. "Nic by mi pak neřekli" řeknu a jemně se usměju. "Vím. Je to v pořádku. Jsem Madison. Můžeme si tykat" řekne a natáhne ruku. S úsměvem ji ruku podám taky a přikývnu. "Rose" řeknu.
"Tohle je můj manžel David(dejvid) " řekne a on mi podá ruku. Kterou taky podám. "Rose" řeknu znova a usměju se.
"Ty si ta Cameronova přítelkyně?" zeptá se. Sakra. Co mám říct?? "Ehm asi to tak bude" řeknu a křečovitě se usměju. A až teď mi to dojde. Kde je Jack s Amy??
"No těšilo mě Madison ale už budu muset běžet abych se vyspala na zítřek" řeknu a usměju se. "Mě taky" řekne a pak jen na oba rodiče mávnu a vybíhám z nemocnice. Oni fakt odešli? Pitomci.
Dojdu domů,dám si sprchu. Nastavím budík. Ještě jsem mluvila s mámou a pak už jsem si lehla do postele a po pár vteřinách usnula.

Ta z lékarnyWhere stories live. Discover now