~18~

2K 60 0
                                    

Celý týden uběhl jako voda. Všichni zjistili že s Cameronem chodím a brali to v poho. Jen Amy nezněla nějak přesvědčivě když řekla že nám to přeje.
Ale tak nijak jsem to nebrala osobně. Vlastně od toho incidentu jsme se s Amy nějak odzicily. Nějak mě to nemrzelo a ani nemrzí. Mám Camerona a další přátele a samozřejmě rodinu, i když se na ni nemůžu obrátit když mám nějaký problém. Většinou si to vyřeším sama, nebo psycholog. Po cestě ze stanování se trochu Amber s Jackem poštěkali. Protože se nešťastnou náhodou dozvěděla že jsem se muckala s Jackem. Ale teď už jsou doufám v poho.
Právě teď akorát peču bublaninu u nás doma, pozvala jsem Amber. Ptáte se proč Amber? Protože nevypadala po tom dni moc dobře.

"Crr" zvonek ode dveří se rozléhá po celém domě a já rychle sbíhám schody otevřít. A když otevřu vykoukne na mě Amber. Jen se obejmeme a míříme do kuchyně. Nabídnu ji buchtu a kafe,obojí přijme a mluvíme. "A co ty A Jack?" zeptám se nenápadně. "Řekla bych že jsme v pohodě, ale podle mě má Jack nějaký problém. Je odtažitý a těsně před tím než do mě zasune se rozhodne že prostě ne" řekne a já párkrát zamrkam jen kvůli toho že mi to řekla tak otevřeně.
"Rozhodně si s ním promluv. Nic víc ti k tomu říct nemůžu " řeknu a vstanu a jdu do lednice pro víno. "Dáš si?" Zeptám se a poukážu na víno. Jen přikývne a já naliju do sklenek.

Celý večer mluvíme kecame a smějeme se. "Dej pozor na Cama" řekne. "Jak to myslíš?" zeptám se a zasměju se. "ehm no víš jak. Cameron je takový king of šuk a když může tak zasune" řekne a já loknu celou sklenku. "Myslím si že Cameronovi věřím a nemám důvod na něj dávat pozor" řeknu a tentokrát piju z láhve. " No nevim. Dřív šukal i mě" řekne a zasměje se. "Kdy dřív" řeknu hned.
"Nevím ani ne půl roku zpátky" řekne a postaví se. "Děláš si srandu" řeknu a celou láhev loknu tak že se mi zamotají nohy a spadla bych kdyby tam nebyla židle. " Ne. Na co si myslíš že mám Jacka" řekne a míří si to ke dveřím.
"Ty jseš taková kurva" řeknu a mířím si to k ní ale než stačím něco udělat tak mi zabouchne dveře před nosem.
" Ty špíno!" zakřičím a láhev na stole hodím na zem a tak samo i sklenky. Rychle se seberu a jdu si lehnout. Tohle Cameronovi nedaruju. Spadnu do postele a usnu.

Ráno se rozhodnu,že celý den budu doma a ležet. Nebo se možná přichystat do školy? Bože já školu nesnáším. Vstanu z postele a jdu si udělat ranní hygienu. Po hygieně snídaně, znáte to.
V pokoji mi začne vyzvánět telefon a když se podívám kdo, tak chvilku jen koukám a nakonec to típnu. Byla to Amber. Střepy po rozbitých sklenkach a láhvi jsem posbírala a hodila do koše.
Právě teď akorát dělám nějaký zasraný úkol do chemie. Vůbec nechápu k čemu mi to jednou bude. Potom se rozhodnu zavolat mamce. To jsem vám neřekla. Emily s mamkou jeli někam na dovču,aby se prý Emily dostala ze všech sraček. Ptala jsem se mamky ,jen na to kdy se vrátí a jak se mají. No ještě čtrnáct dní budu sama doma. Super ne? A mají se fajn. Emily stav je prý lepší.
Cameronovi pošlu sms  Zítra v 7, stav se
A po celém dni zase lehám do postele, a po chvíli usnu.

Slabší, ale slibuji že jednou to vynahradím💘

Ta z lékarnyWhere stories live. Discover now