•46•

1.4K 52 2
                                    

Sedíme v kavárně a povídáme si. Je strašně krásný tu zase s němi sedět.
Jack má přítelkyni,jmenuje se Betty.
Podle toho jak o ní vypráví,tak ji opravdu miluje a je s ní šťastný. U Camerona prý nic nového,až na to že má dceru. To jsme Jackovi řekli. Žádné překvapení nebude,prostě půjdeme do kavárny a vše se Daisy pokusím vysvětlit.

"Tak Co? Zavezete mě domů?" zeptám se,když vytahují peníze a dávám k lístku.
"Jo, už jsem chtěl jet taky" odpoví Cameron a peníze co jsem dala k lístku,zase vezme a strčí do moji peněženky. Místo toho vytáhne své peníze a dá tam svoje.
"Proč si to udělal?" zeptám se.
"Zval jsem tě do kina,tak ti zaplatím aspoň kafe a jednoho panáka,nic to není" řekne a zase na mě mrkne. O můj bože,musím se uklidnit. "Jen si odskočím" vyhrknu když mi dal ruku kolem ramen a chtěl už jít.
Rychle přeběhnu na záchodky a opřu se o umyvadlo. Klid klid. Propláchnu si obličej a utřu do kapesníku.
Pak vyjdu s hlavou nahoře a usměji se na ně. "Jsi v pohodě?" zeptá se Jack.
"Jasný" odpovím a vyjdu z kavárny. Cam odemkne auto a já si sednu na místo spolujezdce Jack mi zaklepe na okénko a ukáže ať si sednu dozadu. Tak si chci přesednout ale Cameron vezme Jacka a hodí ho dozadu na sedadlo.
"Brácho tam sedím já!" zakřičí a zasměje se. " Ne tu sedí moje holka ehhh teda Rose" mluví páty přes devátý a nevím co mě to napadlo,ale prostě jsem ho políbila. Rychle se odtáhnu a zamkrám.
"Wow" řekne Jack a zakroutí hlavou.
"Came Came" dodá. "Drž hubu" zavrčí Cam a rozjede se. "Vůbec nechápu co se děje,něco jste mi neřekli?" zeptám se.
"Ne! Všechno jsme řekli a mluvili jsme pravdu" odpoví rychle a tím zabrání Jackovi v tom aby něco řekl.
"Aha tak mě jen zavez domů a zase pro mě přijeď až mi to řekneš" řeknu hnusně a vytáhnu svůj telefon. Napíšu Nickovi aby mě šel čekat pod barák,nechci aby se ještě něco stalo. "Rose já přísahám-"
"Radši nepřísahej" přeruším ho a pak celou cestu všichni mlčíme.
Cameron zastaví před mým panelákem a vidím Nicka jak tam stojí.
"Ráda jsem tě viděla Jacku a čau Camerone" řeknu ale Cameron mě chytne za zápěstí a pořádně mě políbí.
Chvíli jsem mu to opětovala ale pak jsem ho od sebe odstrčila. "To už nikdy nedělej. Ne když jsme usmíření ani ne tři dny a ještě se stihneme pohádat"
"Ale tys mi dala pusu první" řekne a nadzvedne obočí. "Ano protože si moc mluvil" odpovím. "A já ti ji dal,protože si chtěla odejit" řekne. " To nemá smysl" řeknu naštvaně a vystoupím. Pořádně prásknu dveřmi a bez jediného slova s Nickem vejdeme dovnitř a pak i do bytu.
A pak cítím strašnou bolest pod mým okem a ležím na zemi. Se strachem v očích se podívám na Nicka,který si mne klouby. "Co kurva děláš" zavzlykám.
"To je aby ses vzpamatovala! Kurva strkate si tam jazyky až do krku a to se bavite tři dny! Tři dny!" zakřičí a kopne do mě. Když nic neříkám a jen ležím na zemi tak se sebere a jednoduše odejde. Tak jako včera. Teď už můžu říct že z něj mám strach.

Něco slabšího. Ale to jen proto že už bude za chvíli konec a proto že mám v hlavě úplně jiný příběh a je to strašný! Ale zkusím to v pohodě dopsat❤
Doufám že se líbí aspoň trochu💫

Ta z lékarnyWhere stories live. Discover now