•44•

1.3K 48 0
                                    

Ráno se probudím a záhadným způsobem mi není zima. A ještě aby byla,když jsem přikrytá dekou v moji posteli a na mě se mačká Nick. Vymotám se z jeho sevření a jdu ke skříni. Obleču si své tepláky a obyčejné tílko,které si zastrčím do tepláků,protože se mi to tak líbí více. Na nohy si hodím obyčejné ponožky a jdu připravit snídani pro Daisy. Vytáhnu toust, namažu ho máslem a na něj dám jen šunku a kousek sýra. Naliju do sklenice džus a položím to na stůl. Chci jít vzbudit Daisy,ale to mi zavibruje telefon na stole.
Vezmu ho do ruky a kouknu kdo mi píše.
Neznáme číslo mi napsalo jestli bych šla dnes do kina Samozřejmě mi došlo že je to Cam. Odepíšu že nemám hlídání pro malou a jdu ji vzbudit. Vlezu ji do pokoje a uvidím ji u skříně jak si obléká šaty. "Daisy obleč si tepláky,dnes není moc teplo" odpovím a ona se na mě usměje.
"Proč ne" odpoví a já na ní vytáhnu obočí. "Tobě to nevadí?"zeptám se.
"Dneska jsem se rozhodla si hrát na tu nejhodnější dceru pod sluncem" zazpívá a já se zasměju. "Dobře,tak až se oblečeš přijď na snídani" řeknu a vyjdu z pokoje. Na stole mi znovu zavibruje telefon tak ho znovu zvednu a kouknu.
Odepsal: Nick? Nick rozhodně ne,po tom co mi dal facku. To mu ale nenapíšu.
Odepíšu jen že Nick nemá čas.
"Jak nemám čas?" zeptá se těsně za mnou a já nadskočím,tím jak jsem se lekla. Odstoupim od něj asi sto metrů a pak odpovím "Nebudeš už hlídat moji dceru" řeknu a Nick se zasměje.
"A to proč? Jestli je to kvůli té facce tak se omlouvám ale už jsem neměl nervy na to jak si nadáváš že si děvka!" zakřičí a z pokoje vyjde Daisy,která má na sobě šaty. "Daisy?" zeptám se s kapkou zlosti v hlase. "Promiň ale tyhle se mi líbili víc než ty tepláky" odpoví a odběhne do kuchyně na snídani. "Dobře. Pohlídáš dnes Daisy? Chci jít do kina" řeknu a sednu si na gauč. "S kým?" zeptá se.
"S Cameronem" odpovím. Chvíli si koukáme jen tak do očí a vidím jak se mu úplně nechce mě pouštět s ním.
"Dobře ale uvaříš večeři. Vždyť já vařit neumím" řekne a já přikývnu. "Platí" řekneme naráz. I když mám celkem strach ho tu nechat s ní. Vždyť on si dovolil mi dát facku.

Ta z lékarnyजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें