•17•

2K 63 0
                                    

"Rose teď mě nech prosím" řekl a snažil se vyprostit z mého sevření.
"Já se ti omlouvám. Vážně moc omlouvám" řeknu a cítím jak mi začínají téct slzy. Cameron se rychle otočí a slzy mi setře. "Stydíš se za mě?" řekne Cameron. "Ne to v žádném případě. Nevím. Prostě nemám dobrý pocit z toho že to budou vědět " řeknu a další slzy už si setřu sama. "Chápu když se na mě budeš zlobit a nebudeš chtít semnou bý-" nedořeknu protože mě Cameron umlčí polibkem a ten já ještě víc prohloubím. Vysadil mě na kapotu auta a jeho ruce se dostali pod moje tričko.
"Jestli nechceš abych tě ojel hned teď a tady. Tak mi slib,že už si nikdy nebudeš myslet,že tě chci opustit kvůli menší blbosti" řekne a stiskne mi boky. "Slibuju" řeknu a Cam se odtáhne. "Tak pojď ať si nemyslí že spolu něco máme " řekne a já se zamračím. "Tak jo. Chci aby to věděli" řeknu a přistoupím o krok k němu.
"Vážně?"zeptá se a za boky si mě přitáhne zpátky k sobě. "Jo. Vem si mě klidně v tomhle autě" řeknu. "Ale to je Jackovo" řekne a dá mi menší pusu do koutku úst. "Nebo i ve stanu,ať všichni slyší vzdychat tvoje jméno" řeknu a políbím ho na krk. "Tohle se mi zdá jako lepší nápad"řekne. "Tak pojď" řeknu a propletu si s ním prsty.
Když dojdeme zpátky k našim kamarádům,musím říct že se to tu rozjelo. Hraje tu hudba a pije se. Je nás tu jen šest ale i tak se dokážeme pobavit. Po očku sleduju Amy a Jasona jak se líbají a Amber s Jackem tancujou.
Rychle zatáhnu Cama do stanu a tam se to stane. Vzdychala jsem jeho jméno,jak nejvíc to šlo a spolu jsme si to pěkně užili. Pak jsme jen spokojeně pod spacákem společně usli.

Ráno jsem se probudila a ne sama. Byli tady všichni. Ano v našem stanu spalo šest lidí a všichni nějak pomačkaně a namačkaní na sebe. To si vážně spletli stan? Ale když si dívám po všech tak nemůžu najit Camerona. Rychle překročím ty spící těla a jdu ven na čerstvý vzduch jen v Camově tričku a kalhotkách. Nazuju si své cukle a jdu se posadit na lavičku. Cameron nikde, takže buď se šel vyspat do auta nebo jel domů. Domů jet ale nemohl protože tu má všechny své věci. A z mého přemýšlení mě někdo obejme ze zadu a kdo jiný než Cam by to byl. "Dobrý ráno" řeknu a otočím se k němu čelem. "No moc dobrý ne. Všimla sis té pohromy u nás ve stanu?" zeptá se a posadí mě si na klín. "Jo všimla " řeknu a zasměju se.
"No a ještě k tomu celou dobu co Jack ležel vedle tebe tak tě objimal a říkal ti Amber. Musel jsem tě před ním hlídat" řekne a teď už propuknu v záchvat smíchu. "Něco k smíchu?" zeptá se. "Ne jen, že všichni byli na mol a všichni spali u nás ve stanu" řeknu a trošku se zhoupnu s pánví takže Cameron přivřel oči. "Tohle mi po ránu nedělej " řekne a vstane i semnou. "Pojď jdeme dělat budíček" řekl. Cameron začal hledat nějakou peckovou hudbu v mobilu který je připojený k většímu repráku. A když ji našel tak spustil a my sledovali jak se naši kamarádi budí a nadávají, a k tomu jim pěkně ladí kocovina. Vypnu to pak až já,když vidím že jim fakt není dobře.
"Jak jste se vyspali?" zeptám se všech.
Dostalo se mi jen pár nenávistných pohledů ale jinak v pohodě.

Teď trošku kratší. Nemám moc čas,teď ke konci prázdnin mám spoustu dovolených takže nevím jak budou vycházet příběhy. Ale doufám že to budu zvládat. Tak se zatím mějte 🖤

Ta z lékarnyWo Geschichten leben. Entdecke jetzt