•30•

1.5K 55 0
                                    

"Rose?" zeptá se překvapeně moje teta a vtáhne mě do objetí. " Copak tady děláš a kde máš mamku?" ptá se. "Přijela jsem protože doma prostě zůstat nemůžu A mamka je doma" řeknu a znova si utřu slzy. "Tak pojď dovnitř. Nick tady není,přijede až večer" řekne a pomáhá mi s věcmi nahoru. Jen přikývnu a jdu za ní.
"Co se stalo? Neměla si přijet až o prázdninách ?" ptá se. "Jo měla, ale plány se změnily. Jak dlouho tu můžu být?"Ptám se. "Jak dlouho budeš potřebovat" odpoví a já přikývnu.
"Jen bys měla vědět jednu věc" řeknu a jdu do kufru a vytáhnu ten test,který ji vzápětí podám. "Nene" řekne a z očí ji začnou padat slzy. "Máma o tom ví? A kdo je táta?" ptá se. Ale já jen mlčím. "Aha..Takže Máma o tom neví viď?" podala řečnickou otázku. Jen kývnu záporně hlavou a ona mě znovu vtáhne do objetí. "Objednám pizzu?" ptá se a já přikývnu. "Děkuji" řeknu a ona mi dá pusu na líčko a odejde dolů. Vlastně nejsem v žádném svém pokoji nebo pokoji pro hosty. Jsem v Nickově pokoji,ale mu to vadit nebude to jsem si stopro jistá.

Kolem šesté přišla pizza a my s tetou Markét sedíme v kuchyni a jíme. Mezitím co jsme se bavili o tom co uvaříme na oběd se celý dům otřásl bouchnutím domovních dveří. Nick když vešel do kuchyně tak se na nás ani nepodíval a hned si lil do sklenice vodu. "To nepozdravíš ani svou sice nevlastní ale pořád sestřenici?" Ptám se a Nick se s úsměvem na tváři otočí a já bleskurychle vyskočím na nohy a doslova mu skočím kolem krku. "Bože to už jsou prázdniny?" Říká a já se po celém dni zasměju.
"Ne jen nastaly menší komplikace a změny" řekne moje teta a mává s testem. "Této!" vykřiknu a obě se zasmějeme kromě Nicka. "Ty jsi těhotná?" zeptá se mě. "Už to tak bude" řeknu a konečně vidím jak se usmívá a znovu mě obejme a točí semnou. "Já odskočím zavřít bránu" řekne teta a zmizí. Když mě konečně položí tak se na mě chvíli dívá. "Co je?" zeptám se. "Kterej kluk mě předběhl?" zeptá se. "Jak předběhl? Prosím tě Nicku.." řeknu a rozcuchám mu vlasy. "To co se mezi námi stalo tak to byl vždy jen úlet a tohle-ukážu na své břicho-nebylo plánované" řeknu a vyskočím na linku.
"Jo? Takže když udělám tohle tak to budeme taky brát jako neplánované dobře?" řekne a já jen nakrčím obočí ale vzápětí se dostane až do mého osobního prostoru a políbí mě. Jenže já ho rychle odstrčím. "Nikdy se nepoučíš" řeknu. "Co tím myslíš?" řekne. "No jak jsme už dávno měli spát a místo toho si mě líbal na zahradě a tetička nám skočila na to že jsme se jen objimali?" řeknu a seskočím z linky. Na to neodpoví a jen pokrčí rameny. " A na víc jsem těhotná a zrovna se dostávám z těžkého rozchodu" řeknu a beru schody po dvou nahoru abych se vyzvracela. Nick běžel za mnou a podržel mi vlasy. "A proč ses s ním rozešla?" ptá se. "Podvedl mě" řeknu na rovinu. "Který kretén by dokázal podvést tak úžasnou a krásně sexy holku,která v posteli ví co dělat" říká si sám pro sebe a já ho jemně šťouchnu do ramene a oba se zasmějeme. "Čekám tě v pokoji" řekne a odejde. Jo dámy a pánové tohle je můj nevlastní bratranec.
Nick a je o dva roky starší než já. Každé léto,ať už jsme tu byli jen na víkend jsme spolu prožili celkem romantický večer,protože pokoj máme už od mala spolu i když je vlastně jeho. Rychle si udělám menší hygienu,půjčím si Nickův kartáček a taky jeho sprchovy gel i šampón. A protože jsem si nevzala oblečení tak se obalím jen do ručníku a jdu do jeho pokoje. "To sis vážně sbalila i tohle?" řekne a ukáže moje černé krajkové prádlo. "Jo a když dovoliš tak si ho i obleču" řeknu a vytrhnu mu to z ruky.
"Dovolím" odpoví a já se zasměju. Rychle si obleču spodní pradlo-krome podprsenky protože v ní nespím- a jdu do skříně od Nicka a vytáhnu si jeho černé delší tričko a rychle si zalezu pod deku,protože dveře se otevřeli a vykoukla teta. "Jdete spát?"zeptá se a já přikývnu.
"Tak dobrou " řekne. "Dobrou" řekneme oba s Nickem naráz.

Zvrat🤗nechápu že jsem se dokopala něco napsat xd

Ta z lékarnyWhere stories live. Discover now