•20•

1.9K 53 0
                                    

"Co tentokrát slečno Rose?" zeptá se mě ředitel, který sedí a píše něco do nějakých papírů. "Byla jsem drzá na Moona" odfrknu a plácnu sebou na židli.
"Aha. Můžeš jít" řekne bez jakýkoli připomínek. "A to je vše co mi k tomu dneska řekněte?" zeptám se a div mi nevypadly oči z důlku. "Však vám pořád opakuji jedno a to samé. S panem učitelem Moonem,si nemáte zahrávat. Chápu vás taky to s ním někdy nemůžu vydržet" přizná a vřele se na mě usměje.
Jen přikývnu a bez žádných slov vypadnu z ředitelny. Dneska si asi něco šnupl. Cestou pokračuji k mé skříňce a snažím se najít záhadnou krabičku na spodku tašky s tělocvikem. A když ji najdu tak zkontroluju obsah a i s krabičkou cigaret vycházím ze školy si sednout na lavičku. Vložila jsem tyčinku cigarety do úst a zapálila. Tohle mi opravdu chybělo. Dala jsem si asi tři a vrátila se do školy. Vešla jsem do třídy a aspoň si každý hleděl svého. Sedla jsem si a Jack se na mě otočil. "Hádka?" zeptá se a já jen přikývnu. "Potřebuju-" přerušil mě. "Vím to. Cameron mi vše řekl. I to jak ti řekl to co řekl" řekne.
"A jste spolu jako s Amber?" zeptám se a věc o Cameronovi ignoruju. "Ne, rozešel jsem se s ní. Víš že Cameron to tak nemyslel?" znovu Cameron. "Aha. Vím měla tě jen na sex" řeknu a usměju se.
"Camerona to fakt mrzí" řekne a já se sarkasticky zasměju. "Ty ho fakt bráníš ?" zeptám se nevěřícně. "Ne to-" nedořekl. "Ale jo!" zakřičela jsem a vstala jsem prudce ze židle. "Tys kouřila ?" zeptal se. "Co ti je po tom?" zeptám se a vydám se zase ze školy pryč. Jenže mě dohoní a chytne za loket. "Co zas?"zeptám se. "Nechala jsem tam cigarety ?" pokračuji. "Pojď dneska semnou do baru. Slibuji že jdeme jen my dva" řekne a můj loket pustí. "Ještě ti napíšu" řeknu a vydám se domů. "Víš že máme ještě čtyři hodiny?" zakřičí zamnou. "Ať jich je i pět!" zakřičím zpátky a zasměju se. Vytáhnu si další cigaretu a jdu domů.
A teď mi vysvětlete jestli mám jen stalkera nebo nějakýho netajnýho ctitele? A proč se ptám? Protože Cameron stojí u našich dveří a snaží se kouknout dovnitř. "Si fakt myslíš že jsem šla rovnou domů ? Nebo hledáš kočku,kterou nemáme ?" zeptám se a odhodím nedopalek cigarety. "Ty zase kouříš?" zeptá se zklamaně. Jen pokrčím rameny a jdu ke dveřím odemknout. Chci zavřít dveře ale to mi je Cameron chytne otevře a vejde dovnitř.  "Vypadni!" zakřičím hystericky. "Hysterko" řekne a ani si neuvědomil co zase způsobil.
"Hysterko?" zopakuji a batoh pustím na zem. "Ne ježíš to mi vyletělo z pusy promiň" řekne. "Ty jseš neuvěřitelný. Já jsem hysterka ale ty jseš kretén!" zakřičím. "Vím" řekne ledabyle. "Tak když to víš tak už můžeš vypadnout!" znova křičím. "Rose můžeš se uklidnit?" zeptá se mě. "Uklidnit? Ty mi dnes řekneš že si nikdy neřekl že si do mě zamilovaný,přitom si to naznačil tak nevím co tu hraješ za divadlo. Snažíš mi dát kurva pusu i když víš že nechci a byla jsem schopná tě zabít. A nakonec mi řekneš že jsem hysterka a že se mám Uklidnit?!" křičím až mi tečou slzy z očí.
"Nebreč" řekne. "Nebreč" napodobím jeho hlas a otevřu hlavní dveře aby odešel. Jen na mě smutně kývne a odejde. Konečně. Ještě chvilku tak bych po něm hodila tu vázu na stole vedle mě.
Možná přeháním ale tohle fakt posral.
Jdu si dát rychlou spršku a trochu se prospat abych byla fit na dnešní party s Jackem.

Ta z lékarnyحيث تعيش القصص. اكتشف الآن