•47•

1.4K 51 4
                                    

Už uběhl týden. Monokl už pomalu zmizel,ale musím si to krýt makeupem. Cameron se neozval. Asi je to tak lepší a podle toho mi něco neřekl. Daisy jsem všechno řekla sama v soukromí,takže ví kdo je její táta.

Už nemůžu vydržet to,že se mi Cameron neozval. Rychle seberu mobil ze stolu a napíšu mu krátkou sms. Proč ses neozval? Jednoduchý. Nemusím čekat dlouho a odepsal Ty mě chceš ještě vidět?  Idiot. Vůbec nechápu jak si mohl něco takového myslet. Rychle mu napíšu  Ve tři přijď,jsem sama doma. Můžete si myslet co chcete,i jak to vyznělo,ale podle mě by nepřijel kdyby tu byl Nick.
Nick je s Daisy v zoo,takže? Byt pro sebe. Ok Bylo vše co odepsal a já se dala rychle do úklidu. Všude po bytě oblečení,hračky a všechno možné. Rychle jsem naházela nádobí do myčky a dala si sprchu. Vlasy si vyfénuju a nechám rozpuštěné. Obleču si legíny a obyčejné bílé tričko. Nandám si jednorožčí papuče,co mi koupila Emily.
Emily. O té jste dlouho neslyšeli.
Odstěhovala se do ciziny,takže proto nebyla na oslavě.

Když zazvoní zvonek rychle vyskočím na nohy a otevřu. Přede mnou stojí Cameron a v ruce drží růži. Beze slova mi ji podá a já si ji vezmu. Rukou mu pokynu ať jde dál a on vejde.
"Hezký" promluví. "Díky. Nábytek jsem vybírala já" řeknu pyšně a Cameron se usměje. "To jsem poznal" odpoví a sedne si na gauč. "Tak jaký je program?" zeptá se. "Film?"zeptám se. "Jaký?" odpoví na otázku. "Kamarád taky rád" řeknu a oba se usmějeme. "Platí" odpoví a já tedy pustím film. Naliju víno a nachystám jednohubky. Položím to na stolek a sednu si vedle něj. "Já jsem autem" řekne. "Aha,promiň,jakože mohl bys tu přespat ale v pořádku" zmatkuji.
"Dobře tak přespím" rozhodne nakonec a já si oddechnu. "Dobře,ale nechci tě do ničeho nutit" ujišťuji ho. "V klidu přespím tu na moje rozhodnutí" řekne a zasměje se. Uraženě se na něj kouknu a odsednu si až na konec sedačky od něj,ale on se zase přesunul ke mě a dokonce ještě blíž. "Tak pustíš ten film?" zeptá se a já přikývnu a stisknutím tlačítka na ovladači se film rozjede. Strašně blbě se mi sedí,nejraději bych si lehla na něj,nebo přes něj,ale nemůžu.
Cameron to udělá za mě. Vezme moje nohy a přehodí si je přes sebe a já tak mám konečně hlavu,na něčem měkkém.
Na polštáři. "Díky" špitnu. Vezmu si skleničku ze stolu,to samé Cameron a koukneme na sebe. "Na usmíření?" zeptám se. Cameron přikývne a zopakuje. "Na usmíření" a cinkneme si. Já jako milovník vína,loknu skleničku a položím na stůl. Cameron se na mě koukne,ale pak udělá to samé.
Jako za starých časů.

Měli jste někdy pocit,že jste to s alkoholem přehnali? Já ano právě teď.
S Cameronem už máme vypité asi čtyři láhve a teď tančíme v kuchyni.
Zaznamenala jsem,jen že Jack s Daisy zůstanou na hotelu. Takže nebude problém,s tím že Cameron tady spí.

Na chvíli jsem se zastavila a koukla na Camerona. On mě napodobil,ale pak udělal něco co já ne. Políbil mě. Hodně ,ale hodně dravě.
Myslím že by jsme spadli,kdyby tu nebyla zeď. Nevím co mě to napadlo,ale už jsme polonazí v moji ložnici.
Když Cameronovi rozepinám poklopec,tak mě zastaví.
"Jen jsem ti chtěl něco říct " řekne zadýchaně. Jen na něj koukám a čekám co z něj vypadne. "Miluji tě,ale to není ta věc hlavní" řekne. "Tak už to vyklop kurva" řeknu zoufale. "Já mám přítelkyni. Amy" zašeptá a já se bleskurychle postavím a odstoupím od něj pět kroků.
"A to si mi chtěl říct kdy?" zeptám se a slzy,které se znovu nahromadily,zase kvůli něj si rychle setřu.
"Chtěl vážně Moc,ale skončím to s ní" řekne a já k němu přijdu až moc blízko.
"Ne. My se tu spolu vyspíme,ale nebudeš  to s ní končit" řeknu a znovu ho políbím. A on mi polibky opětuje.

Už zase jsem udělala věc,které budu litovat. Cameron totiž podvedl svou holku se svou bývalou! A to semnou.

Ta z lékarnyWhere stories live. Discover now