•9•

2.8K 82 0
                                    

Uběhly dva měsíce od toho co zemřel Marco.Pohřeb proběhl asi jako každý jiný. Teď tady žiju jen já s Emily a mojí mámou. Někdy přijede strýček se poptat jak se máme a další kraviny. A Cameron?
Hned den na to za mnou přišel jestli to nezkusíme od znova jako kamarádi. Samozřejmě že jsem to hned zamítla,protože s takovým klukem kamarádka asi těžko budu. Každý den ve škole mě pozdraví. A Já? Nic. Snažím se s ním nemluvit. S Jackem se bavíme,jsme dalo by se říct nejlepší kamarádi. Trávíme spolu hodně času. Tak samo jako s Amy. Ale s Jackem více. No a co dělám Teď? Odpykávám si můj trest. Tím chci říct že mám zase jiný trest. Ale tak řekněte mi,kdyby ve třídě bylo takový vedro že se nedá dýchat. A v okně překáží nějaká zkurvená věc? Tak jsem to prostě na rovinu vyrvala,a pak vyjela po učitelce. Trestu bylo více. A zatím se mi daří. Byli bez Camerona.
Jo a ten trest? Mám srovnávat knihy v knihovně. Celkem v pohodě. Stačí umět abecedu. A když rovnám poslední knihy v poličce tak mi zavibruje telefon.
Čekám venku,
  Přijdi prosím.

Dělá si srandu? On mi vážně ještě píše? Že si moje číslo nesmazal. Já to jeho taky ne. Teď vím že jsem to měla udělat.
Rychle seberu batoh a mířím si to ven,kde vidím Camerona stát u jeho auta. Proč zastavil na cestě,kudma procházím domů? Jo abych náhodou neutekla. Když se začínám blížit k autu tak se jen usměje. Jenže místo toho, abych šla k němu ,tak si jeho auto pěkně obcházím a přidávám na kroku.
"No tak Rose,přece se mi nebudeš vyhýbat po celý život" řekl a chytl mě za zápěstí. Jo a ten dotek mě donutil se zastavit. "Proč bych kurva nemohla? My spolu už dávno nejsme v kontaktu" řeknu a jeho ruku z mého zápěstí sundávám.
Jenže on mi tu ruku chytne a vezme si do ruky i tu druhou. "Pojď semnou na kafe a vysvětlím ti tu pusu a klidně i proč jsem ti zmáčkl tu prdel a proč jsem dělal blbeho když ses ptala co dělám" řekl a palcem začal přejíždět po mých kloubech. "Dobře. Ale pod podmínkou že mi teď ty moje ruce pustíš a během dalších pár hodin se mě ani nedotkneš" řeknu a on se zasměje. "Dobře" řekne a políbí mě na hřbet mojí ruky. S pohledem ,,jako vážně,, ho pěkně silně štípnu do dlaně. "Au" řekne,ale moje ruce pouští a otevírá dveře od auta. A když si nasednu tak nezapomene mi zapnout pás. "To bych zvládla sama" řeknu mu a pěkně jeho hlavu odstrčím od té mé protože byla poněkud blízko. On se na mě jen usměje a usedá za volant.

Sedíme v kavárně a bavíme se úplně o všem. Řekla jsem mu že mi zemřel nevlastní táta a že jeho firma je přepsaná na mě a Emily. Celkem hezký ne? A on mi řekl že ta jeho coura už na potratu byla a vše proběhlo v poho.
"Ale nesedíme tady kvůli toho,aby jsi mi řekl jak dobrá v posteli byla" řeknu a dopiju své kafe. " Jo vím" řekne a podívá se mi do očí. Chvilku je ticho. Jen mě chytne za ruce na stole a spustí.
"Prostě s Nickem - ten co na tebe křičel že jsi z lékarny. Jsme se vsadily. Prostě dej holce pusu bez toho aniž by ti pak dala facku. No a samozřejmě jsem vyhrál že jo. No a tu prdel jsem ti zmáčkl protože jsem to chtěl udělat už jak jsem tě polil tou vodou" řekne a já své ruce dostanu pryč od těch jeho. "Takže jsem něco jako pokusný králík?" řeknu s kapkou naštvanosti. "Ne, prostě to byla sázka. O nic víc nešlo Rose" řekne.
"Hmm" jediné co ze mě vyjde.
"Zaplatím!"křiknu na obsluhu. "To je dobrý já to vezmu" řekne Cameron.
Číšník k nám přispěchal a řekl "Bylo to na můj účet,pro krásnou dámu a tady toho pána" řekne a projede si Camerona od hlavy až k patě. "Lásko prosím tě,dám ti klíčky od auta a běž do auta. Já si jen odskočím" řekne a mě div nevypadnou oči z důlku. " J-jo dobř-" nedořeknu proto že mě Cameron začne líbat a já spolupracuju a mezitím mi stiskne stehno takže se mi z pusy vydralo pár vzdychů. A až číšník odejde tak se ode mě odtáhne. "A co bylo tohle?" řeknu mu a sundávám ruku ze stehna. "Zábava. Kdybys viděla ten pohled když si zavzdychala" řekne a já ho plesknu po noze. "Ale teď už vážně pojď,nebo to ještě budeme vážně platit" řekne a já se musím zasmát jak je dneska nabitý energií.

Před domem jsem se s ním jen rozloučila. Přišla jsem domů,najedla jsem se a šla spát.

Další😸

Ta z lékarnyKde žijí příběhy. Začni objevovat