21. To lose

75 3 0
                                    

Anyáék már rég aludtak, s tudom, hogy William nem jön ma haza, így bátran húztam magam után az ifjú Mendes-t. Kíváncsi volt a rajzaimra, mert igen, néha-néha előkapom a rajz cuccom és elmélyülve benne, különféle dolgokat vetek papírra. Festeni már nem szeretek, a rajz egyszerűbb számomra.
Shawnról az előszobában leparancsoltam a cipőit s zokniban baktatott fel az emeletere.  Benyitottam a szobámba és felkapcsoltam a villanyt. A helység változatlan volt. Beinvitáltam a fiút s kértem, hogy csukja be maga után az ajtót. Érdeklődve nézett végig az egyik polcomon ahol díjak és oklevelek, a másikon könyvek sokasága pihent.

— Neked meg van a Trónok Harca? – kapta ki az első kötetet a sorból; áhítattal lapozott bele. — Imádom!

Fejemet oldalra döntöttem miközben leültem az íróasztalomhoz, s figyeltem ahogy olvas.

— Láttad az sorozatot? – becsukva a könyvet, leült velem szembe az ágyra.

— Kölcsön kaphatom? – tett fel egy újabb kérdést, felmutatva a Tűz és Jég dala 1. kötetét.

— Hát hogyne. – nevettem gyermeki lelkesedésén; — És igen, láttam a sorozatot.

— Havas Jon örök kedvenc. – sóhajtottam egyet mikor elém vetült a mesterien tökéletes arca. Shawn csak a szemét forgatta.

— Ugyan – legyintett.

— Ti nők, buktok a göndör hajú férfiakra. Főleg ha az egy kicsit hosszú a hajuk.

— Talán féltékeny vagy? – incselkedtem s egy aprót közelebb hajoltam. Farkas szemet nézett velem. Ő is közelebb hajolt és egy vigyort engedett meg magának.

— Az legyek?

Közel volt hozzám. Nem nézett más hová, csak a szemeimbe, viszont én mégis lepillantottam az ajkaira. Azokra a telt ajkakra. Mindössze egyszer csókolt meg; – amit viszonoztam; – vágytam arra, hogy megint érezzem mint akkor. Shawn észrevette apró tettem. Megriadtam, hevesebben kezdtem venni a levegőt. Fülem mögé tűrtem egy hajtincset, hogy enyhítsem testemet. Nem jártam sok sikerrel. Shawn letette a könyvet maga mellé és megfogta az ölemben pihenő kezeimet. Barna szempárja lyukat égetett a lelkembe. Mint aki tudja mire gondolok.

— Tudom, hogy akarod. – suttogta.

Aprót bólintottam, hisz megszólalni nem mertem. Hagytam, hogy kis puszit nyomjon a bal orcámra, aztán a másikra. Ezt követően hátra tűrte a hajam a bal vállam felett s újabb csókot nyomott a nyakam s kulcscsontom hajlatába. Pár centit hátra döntöttem a fejem, több teret engedve neki. Shawn felismerte a jelzéat, tehát feljebb haladt; míg végül elért a számig. Nem hazudok, sóvárogtam az ajkai után. Épphogy elhajolt az arcomtól, hogy mondjon valamit, én azt nem hagytam. Ajkai után kaptam s megcsókoltam őt.

Viszonozta.

Vette a bátorságot s óvatosan az ölébe húzott. Átkulcsoltam lábaimmal a derekát, közelebb férkőzve hozzá. Fogalmam sincs honnan jött ez az ösztön, de nem bántam, mert élveztem. Élveztem, hogy új érzéseket kelt bennem a fiú. Khm, fiatal férfi.

— Annyira szép vagy! – motyogta két csók között, amibe én belemosolyogtam. A pólóm szegélyét lejjébb húzta, felfedve a vállamat. Lekaptam magamról a fekete pólómat s az ágyra dobtam. Shawn szemei a fehér melltartóba bújtatott melleimen ragadtak. Kénytelen voltam ezen felnevetni. A fiúkat mindig vonzotta a női báj. Kezeim közé fogtam az arcát, hogy rám nézzen.

— Bocsi. – kuncogott fel, s ajkaimra tapadt.

Az ágyra fektetett és fölém mászott. Fordult a kocka. Csókokkal hintette be a felsőtestem amikor elért a nadrágom vonaláig, a vészcsengő azonnal bekapcsolt a fejemben.
Zihálva ültem fel. Shawn aggódó tekintetével találtam szembe magamat.

𝐾𝐼𝐷 𝐼𝑁 𝐿𝑂𝑉𝐸 》✔Where stories live. Discover now