14. The Night 2/2

72 4 0
                                    

"[...]

Shawn

[...] A szobámba érve az ágyra vetődtem. A hajamba túrtam tehetetlenségemben. Annyira frusztrál a gondolat, hogy nem tudom érez-e valamit irántam. Fura, hogy olyan lány tetszik akit nemrégiben konkrétan leütöttem?"

A telefonom hirtelen kezdett el rezegni a zsebemben aminek következtében megijedtem. Felugrottam az ágyról, majd a besüppedt részt néztem. Hamar észbe kaptam, s kivettem az eszközt a zsebből. Cameron hív.


— Helló Cam! Hogy vagy? - köszöntöttem kaliforniai barátomat, miközben levettem magamról zakómat.

"— Cső Haver! Kössz, én tök jól. Na és te? Mi van azzal kis csajjal?" –  Cameron a szokásosnál is feldobottabb hangulatban volt. Van valami a háttérben?

— Én is, de ne is mond! Ma olyan gyönyörű volt, hogy azt el sem tudod képzelni. Persze megbámultam őt, de hála az égnek nem vette észre. Nem tudtam volna mit mondani. –  gondoltam vissza arra, mikor előttem lépett be a liftbe.


— De van valami oka, hogy hívsz? Vagy csak érdeklődsz? – kérdeztem mialatt levettem az ingem, és ekkor pont rám jött a pisilhetnék, persze próbálom visszatartani, de nem igazán ment, szóval irányba vettem a mosdót.

"— Ó igen, mondani is..." – kezdte Cameron, ám én elemeltem a fülemtől az eszközt.

Amelia lépett ki a fürdőből. Fehér törölközővel tekerte körbe magát. Tejfehér haja nedvesen omlott a vállaira. Az így is halovány szeplői most élénkek voltak az arcán. Szinte angyalinak tűnt a lány. Ahogy az én szemeim, úgy az ő szemei is megakadtak rajtam. Lenéztem, s rájöttem, hogy felső testem mesztelen.


"— Shawn?! Ember itt vagy?! Ez a barom letette!" – hallottam Cameron meghökkent, tompa hangját a vonal végéről.

Lassan a fülemhez emeltem a készüléket, szemeimet le nem véve a lányról.

— Öhm – köszörültem meg a torkomat; — Itt vagyok, csak...

"— Ott a csaj?" – kérdezte izgatottan, majd kérte, hogy hangosítsam ki őt, mert köszönni akar neki. Szóval tettem amit kért.

"— Amelia?"

— Igen. Ki az?

Amelia az időközben elsötétült képernyőt nézte, s nem kellett sokat várnia a válaszra.

"— Cameron Dallas vagyok. Shawn egy régi barátja. Hellóka!" - ismertem már annyira a srácot, hogy tudjam mit jelent "hellóka"-ba rejtett hanglejtése; semmi jót...

"— Bejössz Shawn-nak!" - kiabálta a srác mire a szemeim kikerekedtek.

Te hülye fasz!

—  Viszlát Cameron! - mondtam elköszönve az idiótától, de még hallottuk mit mond.

"— Beaszari!"

—  Örültem! – kiabálta a lány a felefonba, s Cam kacagása még hallatszódott mielőtt kinyomtam volna a hívását.

Visszacsúsztattam a zsebembe az eszközt és meredten bámultam a lány szemeibe. Mit kéne most tennem? Jesszus, de ciki!

— Ha nem gond, én most felöltöznék. – mutatott ujjával a szobája felé mire mindketten előre léptünk egyet azzal a céllal, hogy kikerüljük a másikat, ám nem így lett. Egymással szemben álltunk meg egy pillanatig, majd ő is és én is jobbra léptünk, aztán balra.

𝐾𝐼𝐷 𝐼𝑁 𝐿𝑂𝑉𝐸 》✔Where stories live. Discover now