16. At Home

84 4 0
                                    

Rengeteg érzés kavargott bennem. Az elmúlt egy nap maga volt csoda. Jártam New York-ban, igaz nem sok időm nézelődni, de sikerült megnéznem a Columbia környékét, s szuvenirt szereznek a családomnak, amibe immáron William is bele tartozik.
Jelen voltam egy szervezet jótékonysági bálján, amin csupa puccos ember volt ott. Nagy meglepetésemre Ed Sheeran is fellépett és adományozott is. Azt hiszem nem kell mondanom, hogy mennyire boldog voltam, hogy ilyen közel láthattam őt. Még beszéltem is vele és részvétemet nyilvánítottam az elhunyt cicusuk iránt.

Délután haza fele a repülőn nem győztem hálálkodni Shawn-nak és Andrew-nak. Rettentő hálás voltam nekik amiért velük tarthattam.

Anyáéknak mindent elmeséltem, töviről hegyire. Persze azt kihagytam, hogy Shawn-nal csókot váltottunk. Egy részt tudtam, hogy anya és apa nem helyeselné a dolgot mert a srác idősebb – csak egy kicsit; – ráadásul híres, nekem pedig a sulira és az úszásra kell koncentrálnom, hogy felvegyenek a Columbia Egyetemre. Nem csak oda lehet bejutni sport ösztöndíjjal, hanem a Berkeley-re is. Az utóbb említett bár nem Borostyán Ligás suli, mégis vonzó a számomra. Will még nem említette hova menne. Én kiváncsi vagyok rá, őszintén.

A vitáink mindig a másik belső tulajdonságainkról szólt. Sosem vitattuk a külsőnket. Willam átlagos srác mint a többiek. Mégis sok lánynak tetszik. Talán mert az úszásnak és az edzésnek hála az alkata mint egy felnőtt férfié. Nate is sok lányak örvend. De nem csak ez a sport van nálunk a suliban. A másik fő alkotója az iskolának, a kosárlabda. Több bajnokságot is megnyertünk már. Emelett még van a torna, amihez hozzá tartoznak a pompom lányok is. Aztán végül itt van a vívás. Mondhatni a sulink megalapozza a jövőnket. Például Emma – ő szintén úszik és bár jóban vagyok vele, nem a barátnőm, csak amolyan haver, ahogy mindeki akit csak ismerek; – szóval a húga az egyik legjobb vívó. Nancy-ről nem ejtenék szót, na jó. Nancy Collier volt a sulink legjobb vívója, de nem régiben lesérült így elveszette az ösztöndíját, és nem jutahatott be az általa vágyott egyetemre, mert a sérülése gyógyulása hónapokat vesz igénybe. Sokan segitenek neki.

Ebben a suliban mindeki jó valamiben. Ezért senki sem tűnik ki a tömegből.

— Na és mesélj még drágám? Ed valóban olyan kedves mint az mondják? – érdeklődött anya mialatt egy falat csirkéspitét kapott be.

Épp vacsoráztunk. William nagy örömére anya csirkéspitét készített, bár vasárnap volt. A mai vacsora amolyan "üdvözlő" vacsora Will-nek. Hisz ő a második új családtag. Az első, a pici baba ami még jó ideig anyukám hasában fog pihenni. Milyen jó dolga lesz még vagy 8 hónapig. Kis szerencsés!

— Valóban nagyon kedves. Beszélgettem vele egy keveset. Mondtam neki, hogy nagy rajongója vagy. – kuncogtam fel, majd hozzá tettem.

— Írt valamit. – mosolyodtam el selytelmesen, s felpattantam az étkezőasztaltól és felrohantam a szobámba. Khm.. helyesbítek, a William-mel való közös szománkba.

Az ágyam alá dugtam a kis ajádékokat, szuvenireket. Jól is jönnek, hiszen három nap múlva van a szüleim házassági évfordulója. Szerintem amiket most kapnak, lehetnek előajádékok. Will-nek pedig egy üdv a családban ajándéknak felel meg a szatyorban megbúvó dolog. Kezembe kaptam a nagy szatyrot, s visszaszaladtam a konyhába. Megálltam az asztal előtt, s széles mosolyra húztam az ajakim. Szüleim kiváncsi szemekkel vizslattak míg William egy újabb pitét tömött a szájába s csak aztán figyelt rám.

— Nos, volt egy kis időm vásárolni, szóval – húztam elő előszőr apa ajándékát, aztán kezeibe adtam. Ezt követte anya, akin kiválóan jelentkeztek az izgatottság jelei. Neki is a kezébe adtam a dobozkát.

𝐾𝐼𝐷 𝐼𝑁 𝐿𝑂𝑉𝐸 》✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum