#64 Will you come?

865 102 6
                                    



Εχω που εχω τις στεναχωριες μου, στεναχωριεμαι και για αυτο το βιβλιο που στο επομενο κεφαλαιο τελειωνει κλαψ κλαψ :(

Επειδη κατι κοριτσια με ρωτησαν "Τι φαση με τη Συμβουλατορα Καμελια κλπ κλπ" στο επομενο και τονιζω ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ κεφαλαιο θα μαθετε αρκετα πραγματα για αυτο.

Τι εκανε δλδ η Καμελια με τον ιστοτοπο της κλπ.

Πφ, λογικο ειναι να αισθανομαι ασχημα που αυτη η ιστορια τελειωνει;


~~~

<<Λοιποοοον;>> καθεται ο Αλεξ ακριβως διπλα μου στον καναπε και με σκουνταει στον ωμο. <<Πως ειναι η Καλιφορνια;>> ρωταει και στηριζει το πηγουνι του στο χερι του κοιτωντας με εξεταστικα.

Αισθανομουν παντα αβολα οταν το εκανε αυτο ο Αλεξ. Ειχα συνηθισει να με κοιταει μονο ο Χαρρυ με αυτο το βλεμμα.

Κλεινω τα ματια μου και αναστεναζω ενω προσπαθω να θυμηθω οτι ειχα δει τον τελευταιο ενα χρονο. <<Ειναι... ειναι απλα υπεροχα. Τεραστια πολη. Και φυσικα παρα μα παρα πολλοι ανθρωποι. Ειναι η πολη με τους περισσοτερους κατοικους στις ΗΠΑ. Το πανεπιστημιο δε... φανταστικο. Ειναι ο,τι πρεπει για μενα>> εμφανιζεται ο Χαρρυ και καθεται απεναντι μας στην πολυθρονα. <<Δεν πιστευω οτι υπαρχει ανταξιο του πουθενα αλλου>> τονιζω ενω κοιταζω τον Χαρρυ.

Προφανως και ειναι σποντα αυτο. Για οταν μου ειχε πει να τον ακολουθησω στην Ιταλια, λεγοντας μου οτι εκει υπαρχει παρομοιο Πανεπιστημιο. Ηξερα οτι δεν μου ελεγε την αληθεια, για αυτο και τωρα προσπαθω να του το τριψω στη μουρη.

Οχι οτι τον νοιαζει ιδιαιτερα...

<<Σοβαρα;>> μπαινει και η Αννι στη συζητηση κοιταζοντας με το στομα ανοιχτο. Η μικρη στην αγκαλια της χασμουριεται και χαμογελαω ασυναισθητα.

<<Ναι, το προγραμμα σπουδων ειναι πολυ καλο. Εχει αρκετα μαθηματα που ειναι ευκολα. Εξαλλου η Αγγλικο Φιλολογια δεν ειναι και τοσο δυσκολη>> ανασηκωνω τους ωμους μου και τα παιδια κουνανε το κεφαλι τους θετικα. Εκτος τον Χαρρυ.

<<Γνωρισες κανεναν;>> ρωταει πονηρα ο Αλεξ και ο Χαρρυ γυρναει απευθειας το βλεμμα του προς αυτον κοιτωντας τον επιθετικα. Παω στοιχημα οτι ανετα θα μπορουσε να τον σκοτωσει με μια μονο ακομη κουβεντα του. <<Για παρεα γκχμ... εννοω για παρεα>> βιαζεται να διορθωσει και ειναι η σειρα μου να κοιταξω νευριασμενη τον Χαρρυ.

10 Signs a Guy likes you ✔️Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα