#58 Anxious

800 109 7
                                    

Κοιταζω ξανα και ξανα τη βαλιτσα μου. Οι μερες εφτασαν. Μεθαυριο φευγω για την Καλιφορνια. Μολις την προηγουμενη εβδομαδα ηρθε η θετικη απαντηση απο το πανεπιστημιο. Την αιτηση την ειχα στειλει πριν μισο χρονο και ημουν σιγουρη οτι δεν υπηρχε περιπτωση να με δεχτουν. Κι ομως... Μολις διαβασα το γραμμα αρχισα να τσιριζω σαν το καθυστερημενο.

Μολις το ειπα στον μπαμπα ενθουσιαστηκε. Ηταν σιγουρος ειπε οτι θα με δεχοντουσαν παρολη την καθυστερηση. "Τετοιο λαμπρο αστερι ειναι απαραιτητο για τη σχολη τους" φωναξε γελωντας και εγω κλασσικα ρολαρα τα ματια μου.

Ακριβως με τον ιδιο τροπο αντεδρασε και η μαμα. Τωρα τελευταια εχουμε ερθει αρκετα κοντα και ειλικρινα αυτο με κανει να αισθανομαι πολυ χαρουμενη. Την χρειαζομαι οσο τιποτε αλλο. Οσον αφορα τον Πατρικ εν τελει γνωριστηκαμε πριν 1 εβδομαδα. Πηγαμε για καφε οι 3 μας και ομολογω οτι ειναι πολυ κομπλε ατομο. Μπορει να μην θελω να το παραδεχτω αλλα ταιριαζει πολυ περισσοτερο η μαμα μαζι του παρα με τον μπαμπα μου. Οταν κοιτιουνται φαινεται ποσο ερωτευμενοι ειναι.

Οσο για την Αννι και τον Αλεξ... ειναι οι μονοι που δεν ηθελαν με τιποτα να φυγω. Η Αννι βρισκεται στο 3ο μηνα της εγκυμοσυνης και εχει αρχισει ηδη να φουσκωνει. Περασε και εκεινη σε ενα πανεπιστημιο στην Αμερικη, στη Νοτια Ντακοτα αλλα ειπε οτι δεν θα παει. Προς το παρον τουλαχιστον. Ο Αλεξ περασε στο ιδιο πανεπιστημιο με την Αννι, αλλα υστερα απο πολυ κουβεντα αποφασισαν οτι πρεπι να συνεχισει τουλαχιστον αυτος τις σπουδες του.

<<Μα τωρα σοβαρα; Θα πας στη Καλιφορνια;>> ρωτουσε σχεδον καθε φορα που συναντιομασταν η κολλητη μου αγανακτισμενη <<Εμενα δεν με σκεφτεσαι καθολου;>>

<<Βρε Αννι θα σε βλεπω στις διακοπες. Συνεχεια εδω θα ειμαι. Η Καλιφορνια ειναι το ονειρο μου. Παντα ηθελα να σπουδασω σε ενα πανεπιστημιο της Αμερικης. Εχει ο,τι ακριβως χρειαζομαι για να ξεκινησω τις σπουδες μου>>

<<Και ο Χαρρυ;>>

Ο Χαρρυ... Εχω 2 ολοκληρους μηνες να τον δω. Υστερα απο την τελευταια φορα που ειχε ερθει στο δωματιο μου δεν τον εχω συναντησει πουθενα. Ουτε καν τυχαια.

Μου λειπει ομως. Μου λειπει οσο κανεις αλλος. Παρ'ολα αυτα, αυτο που εκανε δεν μπορω να του το συγχωρεσω. Λογικα θα εχει φυγει για την Ιταλια. Ειχε πει στον Αλεξ οτι θα πηγαινε εκει σε ενα πανεπιστημιο που ειχε βρει τυχαια για να συνεχισει τις σπουδες του και τη ζωη του. Θα ειναι καλυτερα ετσι.

10 Signs a Guy likes you ✔️Where stories live. Discover now