#63 You changed

725 99 21
                                    

Εχω την εντυπωση οτι σε κανα δυο κεφαλαια τελειωνει το βιβλιο και εχω πεσει σε καταθλιψη!

~~~

<<Γεια>> λεω και χαμογελαω ευγενικα. Πλεον δεν μπορω να συμπεριφερομαι οπως παλια. Εχουν αλλαξει τα πραγματα. Εχω αλλαξει εγω η ιδια.

Στην αρχη σοκαρεται που του αναφερομαι αλλα μεσα κλεινει το στομα του και προσπαθει να χαμογελασει αποτυγχανοντας οικτρα. <<Εμ, γεια>> απανταει μπερδευοντας τα λογια του.

Του γυρναω την πλατη και βαζω ενα ποτηρι νερο απο την κανατα πανω στο τραπεζι. Αισθανομαι πως θα λιποθυμισω. Ενας χρονος γαμωτο. Ενας χρονος περασε και ακομη το ιδιο φτερουγισμα, αυτες οι αχορταγες πεταλουδες στο στομαχι μου δεν λενε να πεθανουν επιτελους. Παρα το ο,τι εγινε, αυτες εκει, μολις τον βλεπουν κανουν σαν τρελες.

Οχι οτι δεν τις δικαιολογω. Ειναι κουκλος. Παραμενει κουκλος, με τα σκουλαρικια του και τα υπεροχα τατουαζ του. Ενας δικος μου κουκλος. Πρωην, πρωην δικος μου κουκλος.

Αναστεναζω και γυριζω προς το μερος του πινοντας μια γουλια απο το νερο μου. Νιωθω το βλεμμα του καρφωμενο πανω μου και αισθανομαι καπως αμηχανα. <<Αλλαξες>> παρατηρει και καταλαβαινω οτι απευθυνεται στα μαλλια μου.

Χαμογελαω αμηχανα. <<Οντως, επρεπε καποια στιγμη να αλλαξω>> γερνω το κεφαλι μου στο πλαι και κοιταζω κατω. <<Εκανα μια νεα αρχη>>

<<Εσβησες το παρελθον σου, σαν να λεμε;>> σταυρωνει τα χερια του και καθεται πανω στον παγκο. Υπαρχει μια αποσταση ασφαλειας μεταξυ μας παρ'ολα αυτα νιωθω οτι η παρουσια του με πνιγει.

<<Ναι>> απανταω μαγκωμενη και πινω αλλη μια γουλια απο το νερο μου. <<Καθε νεα αρχη, χρειαζεται και μια αλλαγη. Δεν ηθελα τιποτα να μου θυμιζει το παρελθον>>

Κουναει καταφατικα το κεφαλι μου και καταλαβαινω οτι απο τα λεγωμενα μου ισως και να πληγωθηκε.

Αλλα δεν με νοιαζει.

Να 'ξερε μονο ποσο πληγωθηκα εγω απο την απουσια του...

<<Θελω να μιλησουμε>> η φωνη του ακουγεται σιγανη και σηκωνω το κεφαλι μου για να τον κοιταξω.

<<Γιατι τωρα τι κανουμε;>> η απαντηση μου ειναι κοφτη και ελαχιστα ειρωνικη.

Δεν πρεπει να λυγισω, δεν πρεπει με τιποτα να λυγισω.

<<Δεν εννοω αυτο και το ξερεις>> λεει εκνευρισμενος και σηκωνεται ορθιος πλησιαζοντας με αργα και απειλητικα.

10 Signs a Guy likes you ✔️Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα