#56 Bad weather

895 125 2
                                    

<<Καλημεραα>> λεω κεφατη στην Αννι με το που μπαινω μεσα στο σπιτι της.

<<Καλημερα>> απανταει μπουκωμενη με μια σοκολατα γαλακτος. Θεε μου. Ειναθ 10 η ωρα το πρωι και τρωει σοκολατα. Θα γινει γουρουνα μεχρι να γεννησει.

<<Να φανταστω η σοκολατα ειναι παρενεργεια της εγκυμοσυνης;>> βγαζω τα παπουτσια μου και κανω να της αρπαξω αυτη τη γλυκια απολαυση απο το στομα της για να την φαω εγω (ΝΤΑΜΝ ΙΤ ΦΙΛΣ ΓΚΟΥΝΤ ΤΟΥ ΜΠΙ Ε ΓΚΑΝΓΚΣΤΑ😎)

<ΕΕΕΕΕΕΕ Μια μικρη λιγουρα ειναι>> προλαβαινει και την παιρνει μακρια πριν της την παρω. Μετα απο ενα δευτερο τρωει και το τελευταιο μεγαλο κομματι κοιταζοντας με ικανοποιημενη και πεταει το περιτυλιγμα πισω. Ειναι και μπιχλα.

<<Τα σκουπιδα τα μαζευουμε>> σκυβω για να παρω το χαρτι και γελαει. <<Η βαφτιστικια μου τι κανει;>>

Προχωραει προς το σαλονι και κοιταζεται στον γιγαντιαιο καθρεφτη. <<Που ξερεις οτι δεν ειναι αγορι;>>

<<Εμ εγω θα το βαφτισω, τι εννοεις; Δεν του μενουν πολλες επιλογες>> στεκομαι και εγω διπλα της και κοιτιεμαι στον καθρεφτη.

Παναγια μου εχω γινει χαλια.

1 μηνα βρισκομαι σε αυτα τα χαλια...

Πηγαινει προς το σαλονι ενω εγω εξακολουθω να στεκομαι αφηρημενη κοιταζοντας το κενο.

<<Καμελια θα ρθεις να κατσεις ή θα μεινεις εκει;>> φωναζει και παιρνοντας μια βαθια ανασα για να μην κλαψω πηγαινω προς το μερος της.

Απλωνομαι στο μεγαλο καναπε ενω εκεινη ειναι ηδη καθισμενη στην πολυθρονα. Αν και βρισκεται ακομη στον δευτερο μηνα εγκυμοσυνης προσεχει λες και ειναι στον ογδοο.

<<Τι κανεις εσυ;>> με ρωταει και χαμογελαω. Λες και καθε μερα δεν μιλαμε και δεν ξερει τι κανω καθε λεπτο. Σαν να διαβασε το προσωπο μου ρολαρει τα ματια της <<Οχι ρε Καμελια δεν εννοω τι κανεις τωρα. Εχουμε καιρο να μιλησουμε για προσωπικα θεματα και ετσι>>

Κατευθειαν το χαμογελο μου σβηνει. Προφανως και θελει να μιλησουμε για αυτον. <<Περιμενω να αλλαξει λιγο ο καιρος. Ολη αυτη η μαυριλα και η βροχη μου τη δινει στα νευρα>> της πεταω για να αλλαξω θεμα αλλα χτυπαει το ποδι της νευριασμενη στο πατωμα.

<<Καμελια...>>

<<Αννι δεν θελω να το συζητησω>>

10 Signs a Guy likes you ✔️Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα