#31 Happy B-day😍 (part 2)

1K 151 5
                                    

[...]

<<Καμελια;>>

Την αισθανομαι πριν καν την ακουσω. Γυριζω και τρεχω στην αγκαλια της μαμας μου που με περιμενει με μια σακουλα στο χερι.

<<Μαμα, μου ελειψες>> της λεω καθως την αγκαλιαζω σφιχτα και μου ανταποδιδει.

<<Χρονια πολλα, μικρο μου>> απομακρυνεται για να μου χαιδεψει το προσωπο.

<<Ευχαριστω. Δεν περιμενα πως θα ερθεις>>

<<Δεν θα εχανα με τιποτα τα γενεθλια σου, Καμελια. Μπορει να χωρησαμε με τον πατερα σου, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εχω παψει να νοιαζομαι τοσο για εσενα οσο και για αυτον>> λεει και συγκρατω τα δακρυα μου. <<Οριστε το δωρο σου>>.

<<Δεν ηταν αναγκη>> της λεω καθως το ανοιγω. Μια κορνιζα με εμας τους 3 και μετρητα, νομιζω 200 ευρω. <<Εισαι υπεροχη, σε ευχαριστω>> την ξαναγκαλιαζω. <<Οσο για τα λεφτα->>

<<Για να κανεις κανα 2 ψωνια μωρε>> μου λεει και σκαει στα γελια.

<<Και τωρααααα... Θα υποδεχτουμεεε... την εορταζομενηηη... Μις Καμελια Μπραουνχιλλλλ>> φωναζει ο Αλεξ στο μικροφωνο πανω στην σκηνη. Ολα τα φωτα πεφτουν πανω μου καθως προχωρω προς το μερος του.

Παιρνω το μικροφωνο απο τα χερια του και του ψιθυριζω ενα "θα σε σκοτωσω" πριν μιλησω σε ολους. <<Εμ, καλησπερα. Θα ηθελα απλως να σας ευχαριστησω ολους και τον καθενα ξεχωριστα που μου κανατε αυτη την τελεια εκπληξη και φτιαξατε αυτο το υπεροχοΤΑΤΟ παρτυ για εμενα. Ειμαι πολυ ενθουσιασμενη, πραγματικα. Σας ευχαριστω πολυ και εε... καλη διασκεδαση>> λεω και δινω παλι το μικροφωνο στον Αλεξ και αρχιζει δυνατα η μουσικη με το υπεροχο τραγουδι του Ed Sheeran-Galway Girl.

Κατεβαινω απο τη σκηνη, καθως βλεπω τα παιδια να χορευουν και να τραγουδουν και ψαχνω τον Χαρρυ και την Αννι. Μα καλα που ειναι; Λες και ανοιξε η γη και-

<<Γεια σου Καμελια>> λεει καποιος απο πισω μου ενω εχω φτασει στην εισοδο που ναι μεν υπαρχουν παιδια αλλα δεν ακουγεται τοσο πολυ η μουσικη.

Γυριζω και αντικριζω τον Τζος. Ειναι υπεροχος. Ακομα και στα μαλλια του εχει βαλει τζελ και μοιαζει με ελληνα θεο. <<Τζος, γεια>>

<<Χρονια σου πολλα>> τεινει το χερι του για χειραψια, αλλα εγω αγνωοντας το υποδεικτικα τον παιρνω στην αγκαλια μου. Σε λιγο τα χερια του βρισκονται στη μεση μου και με σφιγγουν.

10 Signs a Guy likes you ✔️Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα