#60 Bye love (part 1)

742 104 7
                                    


Previously on 10 Signs Ria likes you

sexsexsex 

χεχ ουπς


Now on 10 Signs Ria likes you

<<Αυριο φευγω για Ιταλια>> λεει λαχανιασμενος και εγω γυμνη κουρνιαζω στην αγκαλια του. Ειχαμε και οι δυο τοσο αναγκη αυτο που εγινε πριν που πραγματικα παρολο που κανονικα θα επρεπε να νιωθω τυψεις, αντιθετα αισθανομουν ευτυχισμενη.

Ευτυχισμενη;

Ναι, παραξενο αλλα στην αγκαλια του ενιωθα οτι ειμασταν οπως καποτε, χωρις ολες αυτες τις μαλακιες που εχουν συμβει.

<<Και εγω σε 2 μερες φευγω για Καλιφορνια>> λεω και χαιδευω το στερνο του. Μου θυμιζει τις παλιες καλες μερες. Ξερω ποσο του αρεσει να το κανω αυτο και κατευθειαν χαλαρωνει.

<<Μαλλον αυτο ηταν το απαχαιρετηστηριο αντιο;>> ρωταει χαιδευοντας τρυφερα τον εκτεθειμενο μου ωμο και εγω κλεινω τα ματια μου.

<<Μαλλον>> συμφωνω αναστεναζοντας <<Τι θα κανεις ακριβως στην Ιταλια;>>

<<Δεν εχω ιδεα (ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΕΙΛΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΚΟΡΠΑΑΑΑΣ- ΜΕΛΙΣΣΣΣΣΣΕΣ ΜΑΣΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕ ΜΟΥΥΥΥ). Στις αρχες μαλλον θα μεινω στην Κασμιρ τη θυμασαι;>> κουναω το κεφαλι μου. Ποια στο διαολο ειναι αυτη και λεει οτι θα μεινει και μαζι της; <<Ειναι πρωτη μου ξαδελφη απο τη πλευρα της μητερας μου. Μετα θα δω τι θα κανω με το πανεπιστημιο. Αν με δεχτουν καλως αν οχι δεν ξερω τι θα κανω...>> λεει σοβαρα και μετα με σφιγγει λιγο περισσοτερο <<Επισης θα προσπαθω να σε ξεχασω>>

Γελαω λιγο παρολο που ξερω οτι...

Κατσε. Το εννοει ή οχι;

<<Και εγω αυτο θα κανω. Ή εστω θα προσπαθησω να κανω>> παραδεχομαι πικραμενη.

Καθομαστε για λιγη ωρα μες τη σιωπη. <<Γιατι γιναμε ετσι;>> αναρωτιεται ψιθυριστα και στηριζομαι στους αγκωνες για να τον κοιταξω στα ματια. <<Γιατι δεν αντεξαμε, μωρο μου;>>

<<Kαναμε λαθη>> προσπαθω να βρω τις καταλληλες λεξεις. <<Και οι δυο μας. Ειμαστε εγωιστες, δεν ταιριαζουμε>> του απαριθμω ολα μας τα προβληματα.

<<Αγαπιομαστε ομως>>

Τον φιλαω τρυφερα στα υπεροχα του χειλη. <<Ναι, ομως οι δρομοι μας χωριζουν. Εξαλλου, το βλεπεις και εσυ. Δεν τραβαει>>

10 Signs a Guy likes you ✔️Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα