#16 Hey, it's me

1.4K 181 49
                                    


Δεν γινεται ο Χαρρυ να μου εμπιστευτηκε κατι τετοιο... Εννοω... Πφ. Πραγματικα τωρα τα πραγματα ειναι χειροτερα απο πριν.

Πρεπει κατι να σκεφτω. Ο Χαρρυ ειναι ερωτευμενος μαζι μου. Μου το ειπε!

Ο Τζος δεν μου μιλαει.

Ο Αλεξ- Ωχ, ναι ειναι και ο Αλεξ.

Σηκωνομαι γρηγορα απο το παγκακι και βγαζω το κινητο μου. Ολως παραδοξως εχω ακομη το τηλεφωνο του Αλεξ στις επαφες μου.

Το παταω αρκετα σιγουρη και με πολυ αυτοπεποιθηση.

<<Παρακαλω;>> απανταει σχεδον αμεσως.

<<Αλεξ, εε... γεια. Η Καμελια ειμαι>>.

<<Καμελια. Με πηρες για το απογευμα;>>

<<Ναι βασικα. Τι ωρα σε βολευει και που;>>

<<Κατα της 6 στο coffe island;>> ρωταει και γνεφω.

<<Ναι οκ. Τα λεμε>>

Το κλεινω και αρχιζω να περπαταω. Οχι,ομως. Δεν θελω να παω σπιτι. Δεν θελω να τους αντιμετωπισω. Ειμαι και στεναχωρημενη με τον Τζος... του οφειλω μια συγνωμη.

Χωρις να το καταλαβω ο δρομος με βγαζει εξω απο το σπιτι του. Ειναι ομορφο. Μονοκατοικια με μεγαλη αυλη. Πλησιαζω σε ενα παραθυρο για να δω αν ειναι μεσα.

Κανεις δεν βρισκεται στο σαλονι, αλλα η τηλεοραση ειναι ανοιχτη. Πολλες φορες το κανει αυτο. Μπορει αυτος ν βρισκεται στο δωματιο του αλλη η τηλεοραση παραμενει αναμμενη. Ναι μεν το κανρι γιατι δεν του αρεσει να επικρατει ησυχια αλλα και επειδη η μαμα του δεν κανει τιποτα ολη μερα.

Απο τοτε που πεθανε ο πατερας του Τζος, πριν περιπου 3 χρονια απο καρδιακη προσβολη, η μητερα του επεσε σε βαρια καταθλιψη. Οποτε κι αν τυχει να την δω, φοραει μονο μαυρα. Εχει αλλαξει πολυ. Δεν ειναι πια και πολυ καλα στα μυαλα της. Τωρα τελευταια, απο ο,τι μου εχει πει ο Τζος, ουτε τρωει, ουτε κοιμαται τα περισσοτερα βραδια. Απλα καθεται και κοιταει τους τοιχους. Σπανιες ειναι πλεον οι φορες που θα βγει εξω στην αυλη τους.

Απο τη μια σκεφτομαι να μην πατησω το κουδουνι για να μην τους αναστατωσω, αλλα απο την αλλη πρεπει να του μιλησω. Οπωσδηποτε.

Χτυπαω το κουδουνι. Κανεις δεν απαντα. Παρατηρω οτι το κλειδι ειναι απ'εξω αλλα δεν κανω κινηση να ανοιξω- παρ'οτι το εκανα παλια-. Που θα παει δεν θα μου απαντησει καποιος;

10 Signs a Guy likes you ✔️Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα