#1 Συμβουλατορας Καμελια

6.2K 364 139
                                    

•People are more what they hide than what they show•

~~~

Πάτησα enter και η απάντησή μου στάλθηκε. Είναι εντάξει, ελπίζω. Με αυτά που έγραψα σίγουρα η Marybonbon θα ξεχάσει το αγόρι που της αρέσει.

Έγειρα ικανοποιημένη στην καρέκλα μου. Πρέπει να σκεφτώ ένα όνομα για να βάλω στον ιστιότοπό μου. Κάτι πιασάρικο και σίγουρα όχι μεγάλο.

Χτυπώ ρυθμικά το δάχτυλο στο κούτελό μου καθώς σκέφτομαι τίτλο από άλλα blogs που έχω δει. "Μπες και δες"; Μπα, βλακεία. "Ρώτα την Κάμι"; Όχι, όχι δεν θέλω να φαίνεται το όνομά μου. Ή μήπως να φαίνεται; Θα είναι ωραίο.

<<Πφ όλα είναι βλακείες. Πρέπει να βρω κάτι οπωσδήποτε>> μίλησα στο υποσεινήδητό μου.

Ο ήχος του κινητού μου όμως δεν με άφησε να συνεχίσω τις σκέψεις μου. Καταραμένο! Βλέπω την οθόνη. Η Άννι φυσικά. Αυτό το κορίτσι όλη μέρα εμένα σκέφτεται;

<<Καλημέραα>> λέω τραγουδιστά.

<<Καλημέρα>> απαντά με το δικό της βαριεστημένο στυλ. Βασικά το στυλ του 'μόλις ξύπνησα ακόμη και αν είναι 11 η ώρα'. Με την Άννι είμαστε κολλητές από την Α' γυμνασίου. Τη γνώρισα τη πρώτη μέρα όταν μας έβαλαν στα τμήματα.. Και επειδή καθόμουν μόνη, ήρθε και έκατσε δίπλα μου.

<<Το χρώμα των μαλλιών σου είναι φυσικό;>> με είχε ρωτήσει για να σπάσει τον πάγο κι εγώ ασυναίσθητα είχα πιάσει την ξανθιά μου κοτσίδα στο χέρι μου.

<<Ναι>> απάντησα βιαστικά και γύρισα από την άλλη πλευρά.

<<Κι εγώ πάντα ήθελα να έχω ξανθά μαλλιά, αλλά όλοι στην οικογένειά μου έχουν καστανά, οπότε καταλαβαίνεις>> χαμογέλασε και φάνηκε η ολόλευκη οδοντοστοιχία της.

Από εκείνη τη μέρα ξεκινήσαμε να μιλάμε. Ήμασταν συνέχεια μαζί και πραγματικά δεν μετάνιωσα στιγμή που τη γνώρισα. Ακόμη και τώρα, ύστερα από τόσα χρόνια, τη λατρεύω σαν τη αδελφή που δεν έχω.

<<Καμέλιαα; Με ακούς;>> φωνάζει δυνατά από την άλλη άκρη της γραμμής και ταρακουνιέμαι λιγάκι στη θέση μου.

<<Ναι Άννι σε ακούω>> απαντώ και στηρίζω το κεφάλι στο χέρι μου πάνω στο γραφείο. Πρέπει οπωσδήποτε να βρω όνομα για την ιστοσελίδα. "Το blog μου" που είχε αρχικά, είναι χαζό και ανούσιο. Θέλω κάτι ου να φανερώνει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα μου. Να φανερώνει το λόγο που αποφάσισα να κάνω αυτό τον ιστιότοπο.

10 Signs a Guy likes you ✔️Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα