#59 Just one last time

819 104 55
                                    


Να ξυπναω και να μυριζεις στα σεντονια μου. Αυτο ειναι ο ερωτας.

-Δημητρης Δεγαμινιωτης


Ανακοινωσουλα:

Παρακαλω διαβαστε το νεο μου βιβλιο When I met you! Νιωθω οτι δεν εχει απηχηση δυστυχως. Ειναι κλασσικο λοβ στορυ για οσες τρελενονται με τετοια. Μονο που δεν εχει bad boys και απροστατευτα κοριτσια. Πειτε μου ΕΔΩ αν σας αρεσει αυτη η ιδεα και αν θελετε να το συνεχισω (σε φαση στο χαρτι εχω γραψει 47 κεφαλαια απο δαυτο και στο wattpad μονο 3 λολ)


Previously on that shit:

<<Γεια>> μιλαει πρωτος και νιωθω τα γαμημενα δακρυα να θελουν να ξαναβγουν μολις ακουω τη φωνη του <<Να εμ- Μπορω να περασω;>>


Now on that shit:

Τον κοιταζω για αρκετη ωρα. Αποκλειεται να ειναι εδω ο Χαρρυ, μπροστα μου περιμενωντας να μπει στο δωματιο μου. Γαμω γιατι μου εχει λειψει τοσο; Ειναι κουκλος. Ξυρισμενος, τα μαλλια του τελεια χτενισμενα πισω, το σκουλαρικι στα χειλη του να γυαλιζει επιμονα κανοντας με να θελω να το γλυψω...

Δαγκωνει τα χειλη του αβολα και ξεροβηχω <<Περνα>> κανω στην ακρη και με νοημα του χεριου μου μπαινει μεσα αργα κοιτωντας εξονυχιστικα τον χωρο. Τιποτα δεν εχω αλλαξει στο δωματιο μου απο την τελευταια φορα που το ειχε δει. <<Μπορεις να... εμ κατσεις>> προσφερομαι οσο πιο ευγενικα μπορω και εκεινος γνεφει και πηγαινει προς το κρεβατι. Αφηνει το κουτι που κουβαλουσε διπλα του πανω στο στρωμα και με κοιταει στα ματια.

<<Πως εισαι;>> ρωταει και αισθανομαι την αμηχανια στη φωνη του.

<<Πολυ καλα>> λεω ψεμματα.

<<Αυτο ειναι καλο>> μουρμουριζει.

<<Εσυ;>> δαγκωνω τα χειλη μου αμηχανα.

<<Τελεια!>> απανταει και φαινεται οτι λεει ψεμματα και εκεινος. Με κοιταει βαθια στα ματια και στρεφω το βλεμμα μου αλλου για να αποφυγω και εστω αυτη τη μικρη επαφη. Με την ακρη του ματιου μου τον βλεπω να παρατηρει τη βαλιτσα μου και ειμαι σιγουρη οτι αναρωτιεται τι στο διαολο κανει μια βαλιτσα μισογεματη στη μεση του δωματιου μου, αλλα επιλεγω να μην του πω τιποτα αν δεν με ρωτησει εκεινος.

10 Signs a Guy likes you ✔️Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα