#11 Problems, again

1.6K 209 43
                                    


Μολις φτανω σπιτι αποφασιζω να μπω στο blog μου, μιας και με τις στεναχωριες μου το ειχα παραλειψει για αρκετο καιρο. Ενα μηνυμα ομως, μου κινει την περιεργεια.

"Αγαπητη Σ-Κ,

Εχουν φτασει Χριστουγεννα και πραγματικα καταριεμαι την καθε ωρα και στιγμη. Στο σπιτι γινεται πανικος. Η μαμα και ο μπαμπας τρεχουν με τις δουλειες τους και δεν μου δινουν σημασια και ακομη και ο μικρος μου αδελφος δεν ασχολειται μαζι μου. Γιατι; Γιατι βρηκε κοριτσι, λεει, και την αγαπα σαν τρελος.

Η κολλητη μου εχει βρει αγορι τον τελευταιο 1 μηνα και ολη την ωρα ειναι μαζι. Καθε φορα που της τηλεφωνω για να βρεθουμε ή λεει οτι δεν μπορει επειδη 'εχει δουλειες' ή ακα χειροτερα προτεινει να συναντηθουμε και οι 3. Πραγματικα δεν αντεχω αλλο. Ολοι τους με εχουνε γραμμενη.

Τι προτεινεις να κανω για να περασουμ αυτα τα Χριστουγεννα με οσο το δυνατον λιγοτερα κλαματα;

Magia, the bee-15"

Οκ. Μερικων τα προβληματα ειναι πολυ χειροτερα απο τα δικα μου. Τουλαχιστον, σε αυτο εγω ειμαι μια χαρα. Χαζοχαρουμενος μπαμπας συν τρελιαρικη μαμα συν εφηβη κορη μας κανουν μια αρκετα ευτυχισχμενη και τρελη οικογενεια. Λεμε τωρα...

Ενα χτυπημα στην πορτα με βγαζει απο τις σκεψεις και κατευθειαν ελαχιστοποιω το παραθυρο του blog. Η μαμα ανοιγει την πορτα και μπουκαρει μεσα χωρις καν να της απαντησω.

<<Αφου δεν περιμενεις απαντηση γιατι χτυπας την πορτα;>> ρωταω και γελαω μονη μου.

<<Τι;>> ρωταει η μαμα. Δεν ειναι καλα νομιζω. Μοιαζει αφηρημενη. Τα μαλλια της δεν λαμπουν οπως συνηθως και φαινεται κουρασμενη.

<<Τιποτα>> λεω και την παρατηρω να παιρνει τα ρουχα που ειχα πανω στο κρεβατι για να τα παει στα απλυτα.

<<Καλα γιατι δεν συμαζευεις τα ρουχα σου; Απο ποτε εγινες τοσο τσαπατσουλα Καμελια;>> ρωταει αγανακτησμενη και ερχεται στο γραφειο μου μαλλον για να επιθεωρησει τι κανω. Κλασσικα.

Βασικα, εχει δικιο. Τον τελευταιο καιρο δεν υπαρχει οργανωμενη Καμελια και πραγματικα δεν ξερω γιατι. Μαλλον φταιει που ειμαι ακομα κολλημενη με αυτον τον τυπο. Μαλον φταιει που ειμαι τοσο ηλιθια και ειμαι κολλημενη με αυτον τον τυπο.

<<Συγνωμη, απλα εγιναν διαφορα. Στο υποσχομαι δεν θα το ξαναμελησω>> της χαμογελω και μου χαιδευει τα μαλλια. <<Εγινε τιποτα;>>

10 Signs a Guy likes you ✔️Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα