#5 Walking in the park

2.3K 244 125
                                    

•Having a good heart can put you in some fucked up situation•

~~~

Μετά από 7 ολόκληρες ώρες φριχτού μαθήματος, παίρνω το δρόμο μου για το σπίτι. Δυστηχώς η Άννι έπρεπε να φύγει πιο νωρίς γιατί θα έκανε μάθημα οδήγησης. Αν δεν πήγαινε εκεί θα ερχόταν μαζί μου μιας και τα σπίτια μας είναι σχετικά κοντά.

Από την άλλη ο Τζος, έπρεπε να μείνει μια επιπλέον ώρα για το project που πήρες μέρος. Οπότε γυρνάω μόνη μου.

Περπατάω στο πάρκο και κοιτάω την όμορφη λιμνούλα στο κέντρο του. Τ νερά είναι τόσο όμορφα και καθαρά. Βλέπω ένα ζευγάρι να κάθεται σε ένα παγκάκι εκεί κοντά και να είναι αγκαλιά. Χαμογελάω και κλείνω τα μάτια μου για να συγκεντρωθώ.

Ποιο είναι το αγόρι μου; Ο Τζος.

Με ποιόν είμαι ερωτευμένη; Με τον Τζος.

Ποιος μου αρέσει; Ο Χάρρυ. ΌΧΙ. Ο Τζος μου αρέσει. Δεν μου αρέσει ο Χάρρυ. Ούτε καν!

<<Τι έχουμε εδώ;>> ακούω μια γνώριμη φωνή από πίσω μου και γυρνώντας πέφτω κυριολεκτικά μέσα στην αγκαλιά του Χάρρυ. Χαμογελάει και μπορώ να μυρίσω το τσιγάρο στην αναπνοή του. <<Αα εσύ είσαι. Δεν σε κατάλαβα>>.

Το πρόσωπό μου είναι επικίνδυνα κοντά στο δικό του. Θέλω να πάω λίγο πιο πίσω αλλά τα χέρια του με κρατάνε από τη μέση.

<<Γ-γειά>> λέω ψιθυριστά.

<<Είσαι η Καμέλια, σωστά;>> ρωτάει και χαλαρώνει λίγο το κράτημά του. Ξέρει το όνομά μου! Με ξέρει!

<<Ν-ναι. Εσύ π-ποιος εί-είσαι;>> τον ρωτάω για να μην φανεί ότι το ξέρω. Και ότι μου αρέσει.

Γελάει. <<Θες να μου πεις ότι δεν με ξέρεις;>> κουνάω το κεφάλι μου. <<Είμαι ο Χάρρυ, Καμέλια. Αυτός που κοιτούσες όλη την ώρα στην τάξη>>.

Το πρόσωπό μου παίρνει φωτιά. Θέλω να χωθώ στην αγκαλιά του και να μείνω εκεί για πάντα. <<Δ-δεν σε κοι-κοιτούσα>> λέω ψέματα.

<<Μη λες ψέματα, μωρό μου>> ψιθυρίζει και μου χαιδεύει το μάγουλο με την ανάστροφη της παλάμης του. Κλείνω τα μάτια μου και απολαμβάνω τις δύο τελευταίες λέξεις του: μωρό μου. <<Με κοιτούσες γιατί σε κοιτούσα κι εγώ>>.

Ανοίγω τα μάτια μου και κάνω ένα βήμα πίσω. <<Θες κά-κάτι άλλο;>> τον ρωτάω και βλέπω το πρόσωπό του να σκοτεινιάζει. Με ξαναπλησιάζει αλλά δεν με ακουμπάει αυτή τη φορά.

10 Signs a Guy likes you ✔️Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα