#29 Happy B-day😍 (part 1)

1.1K 154 13
                                    

Εχει περασει 1μιση μηνας απο την τελευταια φορα που μιλησα με την μητερα μου στο τηλεφωνο και ακομη ειμαι συντετριμμενη. Μαλλον εχει αποφασισει να μην ξαναρθει. Θελει, λογικα, να αφησει την παλια της ζωη πισω και να ξεκινησει απο την αρχη.

Οχι οτι με πειραζει. Απλα αν σκεφτεις οτι κι εγω ανηκω σε αυτην την παλια ζωη... Ενταξει, απλα δεν μπορω να το καταλαβω. Εγω, που παντα ειχα τους πιο φευγατους γονεις, αυτους που επαιρναν μερος στις σχολικες γιορτες μου στο δημοτικο και εφτιαχναν cup cakes και τηγανιτες για να κερασουν ολα τα παιδια του σχολειου, φετος θα με αναγκασουν να κλεισω τα 17 χωρις να τους εχω διπλα μου.

Βασικα,ισχυει αυτο που οταν εχεις κατι δεν το θες και οταν δεν το εχεις σου λειπει. Στα 17 ειμαι αρκετα μεγαλη για να βγαλω τον Χαρρυ, την Αννι και τον Αλεξ για καφε αλλα και παλι μου λειπει το ολο σκηνικο καθε πρωι να με ξυπνανε και να μου τραγουδανε. Το πεντανοστημο πρωινο και ενα cup cake ζωγραφισμενο απο πανω.

Πιο πολυ απο ολα μου λειπει ομως η μαμα. Ειδικα σημερα, 5 Μαρτιου, που πεφτει Σαββατο και ειμαι αναγκασμενη να κατσω σπιτι.

Η ωρα ειναι 8μιση και σηκωνομαι για να κανω τις πρωινες δουλειες. Με το που κατεβαινω, ομως, τα σκαλια για να παω στην κουζινα, ενα μεγαλο καπ κεικ *βρμ να το γραφω στα ινγκλισ* κανει ρην εμφανιση του στα χερια του μπαμπα.

<<Να ζησεις Καμι-Χαμι και χρονια πολλα. Μεγαλη να γινεις με ασπρα μαλλια....>> τραγουδαει και πισω εχει μουσικη υποκρουση απο το λαπτοπ η οποια ειναι ενα κουπλε πιο πισω.

Σβηνω εκπληκτη το κερακι πανω στο καπ κεικ που λεει "Dear Little Princess" με ασπρη κρεμα ζαχαροπλαστικης και τον παιρνω αγκαλια.

<<Χρονια πολλα, αγαπουλα μου>> μου ψιθυριζει στο αφτι.

<<Ευχαριστω. Μπαμπα, ποτε τα σχεδιασες ολα αυτα; Εχω μεινει αφωνη>>

Γελαει. <<Χθες που ησουν ολη μερα στο σχολειο και επειτα πηγες κατευθειαν στην Αννι, αποφασισα να μαθω να κανω καπ κεικ>> λεει χαρωπα και πιανω το τεραστιο γλυκο στα χερια μου.

<<Δεν σε πιστευωωωωωωωωωωω. Ειναι καπ κεικ red velvet. Δεν σε πιστευωωωωωω>> τσιριζω και χοροπηδαω απο την χαρα μου. Το συγκεκριμενο καπ κεικ το ειχα φαει μια φορα πριν πολλα χρονια σε ενα παρτυ ενος φιλου του μπαμπα και μολις το δοκιμασα, κολλησα. Ελεγα συνεχεια στη μαμα να μου το κανει, αλλα παντα μου απαντουσε οτι ειναι δυσκολο και οτι δεν μπορει. <<Ωω επιτελους>>

10 Signs a Guy likes you ✔️Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα