#7 Oops, T-shirt please...

1.9K 221 26
                                    


•Be yourself. Everyone else is taken.•

~~~

<<Που είσαι ρε Καμέλια;>> έρχεται η Άννι κατά πάνω μου με το που βγαίνω από το Λύκειο. <<Σε έψαξα παντού. Που ήσουν;>>

Τώρα τι να της πω; Ότι ήμουν στις γυναικείες τουαλέτες του σχολείου, φιλιόμουν παθιασμένα με τον Χάρρυ και ότι αν δεν τον είχα σταματήσει τώρα θα...

<<Στο μπάνιο>> απαντώ αδιάφορα και προσπαθώ να καλύψω τις αμαρτίες μου.

Την κοιτώ καθώς εστιάζει το βλέμμα της σε κάτι πίσω μου μου. Τα χαρακτηριστικά της έχουν αλοιωθεί από το θυμό και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι βλέπει. Μπορεί να είναι ο Μαρκ με καμιά κοπέλα ή ο Τρίστιαν να φιλιέται με κάποια άλλη.

Γυρίζω και βλέπω τον Χάρρυ. Να βγαίνει άνετος μέσα από το σχολείο και κοντοστέκεται για λίγο στην εισοδο εξερευνοντας μ το βλεμμα του τα παιδια.

Μολις με βρισκει σταματαει το ψαξιμο και τα ματια του επικεντρωνονται στα δικα μου. Οχι. Ως εδω και μη παρεκει. Η ιστορια μου με τον Χαρρυ τελειωσε.

Γυρναω παλι μπροστα και κοιτω την Αννι η οποια πλεον ειναι ετοιμη να κλαψει. <<Τι εγινε; Γιατι κοιτας τον καινουριο;>> ρωταω χωρις να αναφερω καν το ονομα του. Γιατι αν το εκανα θα ελιωνα.

Γελαει ειρωνικα και δεν σταματαει να καρφωνεται. <<Ειναι πολυ κοπανος ο τυπος>> σοβαρευει και επιτελους στρεφει το βλεμμα της προς εμενα <<Του ζητησα να βγουμε>>.

<<Αα>> ενα κυμα ζηλειας αρχιζει να φυτρωνει μεσα μου. <<Εε... και; Τι ειπε; Πότε θα βγειτε;>>

<<Ποτέ>> λεει με γουρλωμενα ματια. <<Ο κυριος Αλλαζω-Τις-Γκομενες-Σαν-Τα-Μποξερακια με απερριψε. Ποιον; Εμενα. Μπορεις να το πιστεψεις;>>

Μενω με το στομα ανοιχτο. Απο τη μια δπου απερριψε καποια τοσο ομορφη σαν την Αννι και απο την αλλη που δεν θελησε να βγει μαζι της γιατι θελει εμενα. Λογικα.

<<Δεν το πιστευω αυτο>> προσπαθω να παιξω πειστικα το γεγονος οτι σοκαριστηκα και δεν πιστευω τα λεγομενα της.

<<Να το πιστεψεις. Και να φανταστεις οταν του ειπα οτι ξερω πως δεν λεει ποτε οχι σε γκομενες γελασε και εφυγε. Το καθηκι>> λεει αγανακτησμενα και προσπαθω να μην χαμογελασω.

<<Αυτο σημαινει οτι δεν θα τον καλεσεις στο παρτυ σου;>> ρωταω αν και ξερω ηδη την απαντηση.

10 Signs a Guy likes you ✔️Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα