#13 I don't wanna see u again

1.6K 196 119
                                    


<<Καμελια;>> ξαναφωναζει ο Τζος και πραγματικα μενω στυλη αλατος. Δεν μπορω ουτε καν να τον κοιταξω στα ματια.

Φευγαλεα το βλεμμα μου παει στο Χαρρυ, ο οποιος ειναι το ιδιο σοκαρισμενος με εμενα (καλα Ρια οτι πεις) και σηκωνομαι ορθια. Χωρις να ξερω τι κανω, πηγαινω προς τον Τζος σχεδον τρεχοντας. Με το που φτανω παρατηρω οτι τα ματια του ειναι βουρκωμενα.

<<Τζος,να σου εξηγησω>> προσπαθω να πω αλλα κουναει αρνητικα το κεφαλι του και πηγαινει δυο βηματα πισω. <<Σε παρακαλω>> τον πλησιαζω παλι <<δεν ειναι αυτο που φαινεται, λογω τιμης>> τον ακουμπαω στο χερι αλλα τκ τραβαει και το περναει μεσα απο τα μαλλια του.

<<Γιατι;>> ψιθυριζει και σκυβω τκ κεφαλι μου. Τι μπορω αραγε να του απαντησω; Πως δεν τον αγαπησα ποτε; Πως ειμαι ερωτευμενη με τον Χαρρυ; <<Γιατι γαμω, ΓΙΑΤΙ;>> φωναζει και κανω ενα βημα πισω.

Ο Χαρρυ σηκωνεται απο το παγκακι και ερχεται διπλα μου. <<Δεν χρειαζεται να της φωναζεις, βουτηροχλεχλε>> πεταει στον Τζος.

<<Μην ανακατευεσαι εσυ καθαρμα (σκουλικι της κολασεως, μεταξοσκωωλικαααααα χιχι Ρια)>> του αντυγυριζει ο Τζος ετοιμος να επιτεθει. <<μιλαω με την κοπελα ΜΟΥ.  Εσυ στα διαολια>>

Ο Χαρρυ γελαει αγρια. (Αχ σο νταμν χοτ εδω περα.. οκ σκαω)

<<Τζος ηρεμισε και απλως ασε με να->> παω να του μιλησω αλλα με σταματαει.

<<Για αυτο ησασταν πιτσι πιτσι (πιτσ) τον τελευταιο καιρο ε; Για αυτο στο παρτυ της Αννι σε ειχα δει να μιλας με αυτον; Καμελια, αυτος θελει να σε πηδηξει, το καταλαβαινεις; Αυτο θελει μονο απο εσενα>> φωναζει ο Τζος ο οποιος εχει βγει εκτος εαυτου.

Κοιταζω τον Χαρρυ και εκεινος χαμογελαει αγρια στον Τζος. Τον παρακαλω με το βλεμμα μου να μην μιλησει αλλα δεν με προσεχει καν.

<<Κι ομως φιλε μου>> λεει ο Χαρρυ κοροιδευτηκα στο Τζος <<την εχω πηδηξει την κοπελα ΣΟΥ.>>

<<ΤΙ;>> ρωταει ο Τζος αποκαρδιωμενος.

<<ΧΑΡΡΥ>> φωναζω εγω (αχ χαρρυ αχχ)

<<Και ξερεις εε>> μπαινει μπροστα μου αγνωοντας με τελειως. <<Πηδαει ωραια! Αν ακουγες τα βογγητα της την ωρα που εμπαινα μεσα της, θα τρελενοσουν. Φωναζε απο την ηδονη. Οταν τελειωσε->> η μπουνια του Τζος προσγειωθηκε στο μαγουλο του Χαρρυ ριχνοντας τον κατω.

10 Signs a Guy likes you ✔️Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα